Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Van PS4 naar PC' in het forum. 8 years ago

Haha inderdaad. Ik denk dat ik er zelf ook heel slecht tegen kan aangezien ik ook snel misselijk wordt als ik iets ga lezen in de auto. Ik vraag mij ook af hoe het precies zit als je een bril draagt. Achja zeker iets om in de gaten te houden in ieder geval :D

Lees meer...

Jilt heeft een 'Dank je wel' geplaatst Kevin-R34 in topic Van PS4 naar PC 8 years ago

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Van PS4 naar PC' in het forum. 8 years ago

Er zijn al enkele toppers op het hoogste niveau op iRacing die met zo'n oculus rift rijden. Het schijnt je constanter te maken en je voelt nog beter wat de auto doet. Je zit helemaal in je eigen wereld met zo'n ding op je hoofd en dus ben je automatisch nog scherper enz omdat je nog minder snel afgeleid kunt worden en de beleving is uiteraard super vet. Maar inderdaad, het staat nog redelijk in de kinderschoenen. Zo is het nog niet heel geschikt voor langdurig gebruikt. Je gezichtshuid gaat op een gegeven moment jeuken/irriteren door een gebrek aan ventilatie en dat soort dingetjes. En ook de technologie is nog niet zo ver dat het dezelfde graphics kan bieden als je van een scherm gewend bent.

Er zit veel potentieel in. Over een paar jaar ben ik er wel van overtuigd dat iedereen met een oculus rijdt. Maar voorlopig heeft het voor mij persoonlijk nog wat teveel nadelen. Ik denk trouwens dat je voor zo'n oculus een nog sterkere computer nodig hebt dan 3 schermen :)

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Van PS4 naar PC' in het forum. 8 years ago

Voor rond de 800 euro is het mogelijk op een top computer te hebben als je goed zoekt. Ik zou minimaal Nvidia GTX 970 adviseren als videokaart want dan heb je de mogelijkheid om uit te kunnen breiden naar 3 schermen in de toekomst.Je hebt ook het merk AMD wat een stukje goedkoper is maar het heeft niet het prestatievermogen van Nvidia voor games. Met de CPU zou ik voor Intel kiezen. (Minimaal i5)

Dit zijn mijn specs:

CPU: Intel i7-4790K
GPU: Nvidia GTX980 4GB
Motherboard: MSI Z87-GD65
2x 8GB Corsair DDR3 RAM
CMPSU-600CX, 600 Watt
Housing: GT Black
Windows 10

Ik haal er een stabiele 120FPS mee op iRacing met 3 schermen.

Succes in je keuze!

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Thrustmaster T300RS' in het forum. 8 years ago

Ik zit inmiddels aan mijn 3de Thrustmaster T300 Integral. De eerste kwam een hele schelle pieptoon uit toen ik hem net nieuw uit de doos had gehaald. De 2de na 2 maanden stuk, soort van ontploft. FFB opeens gone en kwam een rooklucht uit. Tot zover gaat mijn 3de prima die ik nu zo'n 4 maanden heb.

Zoals HF zegt om clipping tegen te gaan heb ik ook FFB op 60. Constant en terugkerend op 100% en Vering en demping op 0%.

Ik heb er ook serieus over nagedacht om erin te gaan boren voor betere koeling maar dan heb je geen garantie meer als hij kapot gaat. Als het heel warm is in de zomer dan rijd ik niet. In de winter periode mag de koeling sowieso geen probleem zijn.

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'AC mods op PS4' in het forum. 8 years ago

De reden dat Sony niet zo happig is op mods heeft te maken met dat DLC content dan niet meer zo goed zal verkopen denk ik. Dat schuift ook aardig wat extra geld in het laatje.

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'AC voor PS4, welk stuur?' in het forum. 8 years ago

Is het weer zover met dit gedonder? Schandalig! Het is één grote poppenkast op die consoles. Ben blij dat ik er niks meer mee te maken heb. Mijn computer is de beste investering geweest die ik ooit heb gedaan.

Lees meer...

CrossEEEh heeft een 'Dank je wel' geplaatst Kevin-R34 in topic Fanatec CSR Elite pedalen 8 years ago

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Fanatec CSR Elite pedalen' in het forum. 8 years ago

Hey man, lang geleden! Ik heb dit ook regelmatig met mijn T3PA pedals. Wordt vaak veroorzaakt door troep zoals hondenharen die er tussen komen of bewegende onderdelen die gesmeerd moeten worden. Paar druppeltjes smeerolie op de veer en je pedaal vervolgens een stuk of 50x ff snel achter elkaar induwen helpt bij mij altijd. Dan voelt alles weer vloeiend aan.

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Gran Turismo 7 Gespot' in het forum. 8 years ago

Early Details on Gran Turismo Sport’s FIA Digital Licensing Requirements

www.gtplanet.net/early-details-on-gran-turismo-sports-fia-digital-licensing-requirements/?utm_content=buffer481c5&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Er komt een licentie systeem aan die verplicht om iedereen daarvoor jaarlijks een vergoeding te betalen om online te kunnen racen. Er komt een iRacing achtig systeem met safety rating lijkt het op. Leuk idee, ze willen het echt een stuk serieuzer maken maar ik vraag mij af of dat wel zo'n slimme zet is. Gran Turismo blijft toch een simcade die gericht is op het grote publiek en het is geen hardcore sim. Mensen die lekker willen racen met een controller bijvoorbeeld die gaan zo'n licentie nooit kopen haken af. Het voordeel hiervan is dat het clean racen op Gran Turismo een boost zal krijgen.

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Review T300 GTE' in het forum. 8 years ago

Ik heb ook al enkele tijd de T300 Integral. Dat is met het Ferrari alcantara stuur + T3PA pedals. Ik had m eerst gekocht via bol.com en toen ik dat stuur aangesloten had maakte hij constant zo'n heel schel oorverdovende pieptoon. Dit stuur heb ik terug opgestuurd en heb mijn geld terug gekregen. Aangezien ik bol.com niet meer vertrouwde heb ik m opnieuw gekocht bij coolblue voor een paar tientjes meer. Nu werkte wel alles perfect tot na een maand of 4 toen mijn stuur opeens weer een raar geluid begon te maken. Identiek als dit:

www.youtube.com/watch?v=ggb5wHrpJJw

Ik heb m meerdere keren uit elkaar gehaald om het zelf proberen op te lossen en gelukkig is dat gelukt. Nu is hij weer prima en ik hoop dat het deze keer wat langer zo blijft. Ik ben zeer tevreden met de T300 kwa gevoel. Als hij het doet is het een geweldig goed stuur maar de betrouwbaarheid laat te wensen over. Ook wat ik links en rechts hoor over andere problemen zoals met de koeling. Ik heb binnen een half jaar al meer problemen gehad dan met de G27 in 4,5 jaar tijd.

Voor wie graag goede wheel settings wilt hebben voor rFactor 2 of iRacing, laat het maar weten.

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'Boeh!!' in het forum. 8 years ago

Bij mij heeft het racen nooit een pauze gekend :P Na een tijdperk van rFactor 2 ben ik nu sinds 2 weken bezig met iRacing waar ik tot zover zeer over te spreken ben. @Myquandro, mocht je voor de T300 gaan en je wilt iRacing proberen dan mag je mij altijd om goede settings vragen.

Ik hoop voor de hardcore GT fans dat GTHQ weer een community wordt vol leagues, drukte en gezelligheid. Weet zeker dat GT Sport daar wel weer voor gaat zorgen. Moet goed komen! B)

Lees meer...

Kevin-R34 geantwoord op het onderwerp 'rF2 - Video's' in het forum. 8 years ago

SimRacing.Club - Virtual GT Championship - Race 1 - Estoril

www.youtube.com/watch?v=05n9OP5_L7M

Start op 1:34.15

Lees meer...

Kevin-R34 heeft een 'Dank je wel' geplaatst GTHQ_koop in topic Virtual Endurance Championship 8 years ago

Kevin-R34 heeft een 'Dank je wel' geplaatst jrsnijder in topic Virtual Endurance Championship 8 years ago