Project Cars 2 header

Laten we beginnen met de conclusie:Is het al 22 september?

Project Cars 2 belooft een goede race simulator te worden. Hij is laagdrempeliger dan bijvoorbeeld Assetto Corsa of rFactor2, maar geavanceerder dan Gran Turismo Sport.De physics zijn goed in vergelijk met het vorige deel en graphisch lijkt een en ander iets zwaarder te zijn dan het eerste deel, maar niet veel.
Nieuwsgierig geworden naar deze bevindingen? Klik op lees verder en zie de preview video (in 3 delen gehakt), waar we live opgenomen voor jullie ruim een uur aan de slag zijn gegaan.Op de achtergrond is Mark nog bezig met de nodige bevindingen, welke hij zal aanvullen via het forum.

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (1 berichten).

 

Afgelopen periode zijn er verschillende journalisten vanuit de hele wereld ingevlogen naar Polyphony Digital en hebben daar indruk kunnen krijgen van de laatste fase van GT Sport waarin de game gladgestreken wordt voor release op 18 oktober. Hierdoor weten we weer een klein stukje meer over GT Sport en heeft IGN dit bijzonder mooi in beeld gebracht in bovenstaande korte docu. Klik voor meer informatie op lees verder waaronder het nieuwe trainings circuit Kyoto Dirving Park.

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (0 berichten).

Het lange wachten is voorbij, GT Sport zal op 18 oktober verschijnen op de PS4. Na een paar jaar van afwezigheid op de nieuwst console kan je binnenkort van weer van start met Gran Turismo. Velen hebben al eerder de beta kunnen spelen en geproefd wat GT Sport kan gaan brengen. Het richten op competitie zal voor velen een verwelkoming zijn en ook wij zijn ontzettend benieuwd hoe Gran Turismo dit verder zal neerzetten. Wie weet komen er weer vele leuke en uitdagende events langs!

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (6 berichten).

pc2 standard 2d pack pc dvd pegi

Je kunt inmiddels Project Cars 2 pre-orderen. 22 september 2017 komt deze game uit en het beloofd een race game te worden met een hoog simulatie gehalte, alsmede goede physics. De eisen voor de game voor de PC zijn aanzienlijk. Klik op lees meer voor de minimum en recommended specs. Hier de link voor de pre-order's: LINK STEAM / LINK PS4 / LINK XBONE
Beschikbaar komt de Standard Edition, Deluxe Edition en een gelimiteerde opgave van 1000 stuks voor de Ultra Edition. Klik op lees verder voor wat er allemaal in die packs zit.

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (3 berichten).

Wie is dat? Dat gaat McLaren Honda uitvinden een ambitieus project. The World's Fastest Gamer (WFG) zoals het project heet, is een ultiem e-sports event die op diverse platforms zal draaien. Het initiatief is tot stand gekomen in een samenwerking tussen McLaten, Logitech, Sparco en Darren Cox, de geestes vader van de GT Academy.
Vanaf augustus gaat er op twee platforms de eerste kwalificatie van start. Klik op lees meer welke platforms dat zijn!

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (2 berichten).