Laatste Nieuws

PJC2 911rsr

In maart van dit jaar komt de Porsche Pack voor Project Cars 2 als DLC. De DLC maakt deel uit van de seasonpack, dus mocht je die gekocht hebben, dan krijg je de Porsche Pack in ieder geval.
Wat er in de pack zit is nog niet helemaal duidelijk, behalve dat is aangegeven dat er in totaal 9 auto's in zitten en een FIA gecertificeerd circuit. Van de 9 auto's is in ieder geval bevestigd de Porsche 911 RSR 2017 (GTE) en de Porsche 917/10. Een 1200 PK sterk monster met een 5.0 liter V12 uit 1972.
Tevens is vandaag update 4 (1.4.00) uitgekomen voor PS4 en PC. klik op lees meer voor de zeer uitgebreide changelog (PC).

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (4 berichten).

GT Sport update v1.12

Gran Turismo Sport heeft deze ochtend een update gekregen naar v1.12. Na de grote update eind januari betreft het hier aanpassingen aan de stabiliteit van verschillende auto's, de traction control en wat andere zaken. Klik op lees verder om de belangrijkste wijzigingen aan de game. Ontdek jij nog niet gedocumenteerde wijzigingen? Laat het weten in de comments!

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (0 berichten).

GTHQ 2u race bij RacingHub

We hebben weer wat leuks bedacht! In samenwerking met RacingHub organiseren wij op 20 februari een 2uurs op locatie. We hebben plaats voor slechts 16 personen dus schrijf je snel in

We gaan rijden in ProjectCars2 met de Ginetta LMP3 op Spa. Heb je geen ProjectCars2? Geen probleem, RacingHub heeft allemaal geregeld zodat je alleen maar hoeft te racen. Er staan 8 professionele seats klaar voorzien van een triple screen, Fanatec CSL Elite stuur en een rseat als zetel inclusief een buttkicker! Alles voor een ultieme race ervaring!

We starten op dinsdag 20 februari om 19:00 en sluiten af om 22:00. De kosten zijn €20 p.p. waarbij er ook wat drankjes en snacks klaarstaan. Er zijn 16 plaatsen beschikbaar dus reageer snel!

We starten de met een practice/kwalificatie waardoor ieder voldoende tijd heeft de auto en baan te leren kennen. Op basis van de neergezette ronden tijden maken we tweetallen voor de race en starten we volgens de snelste neergezette tijden. We maken dus tweetallen op basis van de kwalificatie tijd zodat er een leuke competitie gaat ontstaan tussen alle deelnemers!

 

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (6 berichten).

Vorige week kondigde Kazunori Yamauchi al een update aan voor GT Sport met een teaser van 10 auto's. Vandaag is de GT Sport update 1.11 dan echt aangekondigd en zal naar verwachting morgenochtend beschikbaar komen. Er is een nieuw circuit toegevoegd namelijk Autodromo Nazionale Monza, een welkome toevoeging aan het bestaande lijstje van circuits in Gran Turismo Sport. Daarnaast heeft Autodromo Lago Maggiore 3 nieuwe varianten gekregen en zijn er 4 nieuwe GT Leagues toegevoegd aan het lijst. Klik op lees verder voor alle details van de update.

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (4 berichten).

GT Sport nieuwe autos

Volgende week kunnen we 10 nieuwe auto's verwachten in Gran Turismo Sport. Dit werd vandaag door de producer Kazunori Yamauchi in een tweet bekend gemaakt. Welke auto's dit zijn is vooralsnog onbekend maar de silhouette geven al wat aardige informatie! Welke auto's zie jij? 

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (5 berichten).