Laatste Nieuws

In het Italiaanse Modena was het internationale release feestje van Gran Turismo Sport. Twee dagen lang kon er genoten worden van de meeste prachtige sportauto's en natuurlijk vollop de volledige versie van Gran Turismo Sport geprobeerd worden. Waar men in Amerika en Azie al aan de slag kan moeten wij in Europa nog 1 nachtje slapen. Als je niet zolang kunt wachten kun je hierboven alsvast de openingsvideo bekijken van GT Sport! Klik op lees verder voor de eerste informatie over de game en de foto's vanaf het release feestje.

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (8 berichten).

GT Sport Demo

Vanaf 9 Oktober 11:00 zal GT Sport als demo beschikbaar zijn op de PS4. Tijdens deze periode kan iedereen de hoofdfeatures van Gran Turismo Sport zelf proberen en zal een je progressie mee worden genomen naar de uiteindelijke versie van de game. Dit zal naar verwachting de ingame credits betreffen tot een maximum van 1 miljoen. De demo is uitgebreider dan de eerdere beta versie, zo zijn de Sport, Campagne en Arcade modussen meteen beschikbaar. Ook de livery editor en scape modus is beschikaar in de demo. Klik op lees meer voor de details, ga jij de demo proberen?

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (23 berichten).

Op 22 september kwam Project Cars 2 wereldwijd beschikbaar en om dat te vieren werd er in Nederland de beste simracers, karters en VIPs (bloggers/youtubers) uitgenodigd om om mee te doen in de Project Cars 2 ESL Autocar Cup. GTHQ was erbij met een aantal simracers waarbij Thomas Arends an Arjan Veltens de plekken hebben gekregen om te strijden voor de winst. Klik op lees verder voor het event!

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (2 berichten).

De aankondiging was, herfst 2017 voor de celebrationpack van Ferrari voor Assetto Corsa. Uit het niets, met andere woorden zonder al te veel teasers, is daar opeens een release datum, namelijk 19 september 2017. Kabaaam! Hoe leuk is dat. Even ter herinnering de inhoud van de pack:

  • 1962 250 GTO
  • 1967 330 P4
  • 1967 312/67
  • 1984 288 GTO
  • 2004 F2004
  • 2017 812 Superfast
  • Ferrari SF70H 2017 F1 Car

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (2 berichten).

F1 2017 Review

Afgelopen vrijdag (25-08-2017) was de release van F1 2017, de nieuwste versie Formule 1 race sim van Codemasters. Ons is van de week een PC versie hiervan ter beschikking gesteld om te reviewen. Hier hebben we een video van gemaakt, live opgenomen, om de eerste indrukken van F1 2017 met jullie te delen. Deze review had wat voeten in aarde om hem online te krijgen, vanwege copyright claims, maar dat lijkt nu opgelost (3 dagen verder).

Als conclusie zouden we kunnen zeggen dat F1 2017 ons positief heeft verrast. De F1 simfan zal dit een gave game vinden. De FFB is prima, de handling van de auto’s is divers genoeg en op de moeilijkste stand best pittig. Voor ons de eerste keer dat we met F1 van Codemasters te maken kregen en er zijn ook zeker wat nadelen te noemen. Check de video onder de lees verder knop en trek zelf je conclusie of de game jou ding is en laat het hier op het forum weten!

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (4 berichten).