Laatste Nieuws

Na een lang voorseizoen gaat aanstaande woensdag het officiele FIA Gran Turismo Championship 2018 van start! Het formaat is feitelijk hetzelfde als in het voorseizoen waarin er gestreden kan worden voor de Nationscup en de Manufacturers cup. Deze zijn vrij te vertalen naar een individueel en automerken cup. Beide beginnen hun online fase met seizoen 1 vanaf 20 juni.

Er zullen elke woensdag en zaterdag races zijn waarvoor je je kunt kwalficeren waardoor er nog 4 dagen ofwel rondes zijn waaraan je mee kunt doen. Vanaf juli zal seizoen 2 aanvangen waar ook op woensdag en zaterdag races te doen zijn. Per seizoen tellen je beste 2 (juni) en 4 (juli) resultaten waarna in augustus en september het finaleseizoen plaatsvindt. Daar wordt bepaald per land of regio welke spelers doorgaan naar de live-events in oktober, waar de beste spelers uit de online races zullen strijden om een plaats in de wereldfinale en de titel van kampioen. Klik op lees verder voor meer info!

Login om te antwoorden

spirit of Le Mans

Nog geen officiele release datum of specificaties bekend, echter inmiddels is er op een XBox-game verkoop site een en ander bekend geworden van de aanstaande DLC pack die in juni van dit jaar zou komen voor Project Cars 2. De "Spirit of Le Mans" pack zal onder andere iconen zoals de Ferrari 512 S en M bevatten, met de tegenhanger Porsche 917 LH. Ook de 2016 Porsche 919, Toyota TS050 en Audi R18 zullen van de partij zijn. Old skool Le Mans en New School Le Mans gaat het dus worden deze zomer!! Ik voel een LMP1, LMP2 en GTE endurance race aankomen.....

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (0 berichten).

 

Vanaf 30 mei zal update v1.19 van GT Sport te downloaden zijn welke weer leuke content naar de game brengt. Er komt weer een nieuw circuit bij, ditmaal wordt het beroemde Circuit de la Sarthe toegevoegd aan de game, en dat vlak voor de echte 24u van Le Mans! Zowel de variant met chicane als zonder chicane (klassiek). Er zijn weer nieuwe GT Leagues, inzicht in je punten in de Sport modus, 9 nieuwe auto's en andere aanpassingen. Klik op lees verder voor een overzicht van alle wijzigingen!

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (0 berichten).

GT Sport App

Playstation heeft onlangs de GT Sport Companion app online gezet in de IOS en Android store. De app is gratis te downloaden levert dezelfde informatie die je ook uit de online omgeving van GT Sport kunt zien. Overzichten van je prestaties, profiel, delen en liken van activiteiten, foto's en stickers is allemaal mogelijk in de app. De app weegt slechts 41mb voor IOS en ongeveer 80 voor Android. 

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (0 berichten).

worldtour

Het eerste live event van Gran Turismo is een feit. Tijdens de 24 uur van de Nürburgring (10-13 mei) zal er achter de tribunes aan de Ringboulevard de kans zijn om mee te doen aan een demonstratie race. De race wordt opgedeeld in de juniorklasse (voor maximaal 15-jarigen), de volwassenenklasse (voor 16-tot 35-jarigen) en de seniorklasse (voor minimaal 36-jarigen). Mocht leeftijd dus een issue zijn in je prestatie, kan je hier je ei kwijt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus wees er op tijd bij!!

Tevens zullen 30 topspelers uit heel europa strijden om de Euro Cup in het eerste live event van de Worldtour.

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (7 berichten).