Gran Turismo Head2Head Ranking van start op GTHQVanaf vandaag gaat een nieuwe competitie van start bij GTHQ, de Head2Head ranking. Het is de Gran Turismo ranking waarbij je elkaar kunt uitdagen om te gaan racen voor een hogere plek op de lijst der lijsten. De ranking laat zien hoe je presteert tegenover de andere rijders, ofwel je Gran Turismo skills. De beste racers zul je bovenaan terugvinden, heb jij het in je om boven aan te staan? Bekijk de rankings om te zien wie je allemaal kunt uitdagen voor een race, ben je geen pro racer? Geen probleem, dan daag je gewoon iemand uit van eigen niveau! Het mooie is dat je dus samen met je tegenstander kan bepalen wanneer je gaat racen en dus niet bent gebonden aan vaste race dagen. Hoe de Head2Head Ranking en het racen precies werkt lees je hier.

Win VIP Tickets voor de PinksterracesOm de start van deze mooie competitie te vieren verloten wij 2 VIP kaarten voor de aankomende pinksterrace op 28mei. Jij, en degene die je meeneemt, maken de race van heel dichtbij mee want jullie zijn te gast bij het Nissan GT Academy team die meerijden in het Dutch GT kampioenschap.

Je maakt de race vandichtbij mee hebt kans om even een paar vragen een Thomas Arends en Tim Coronel te stellen. Wij waren al te gast bij de de paasraces, lees hier het raceverslag! Daarnaast verloten wij nog twee GT5 schoudertassen, een echte must have voor Gran Turismo 5 fan. Hoe je kans maakt op deze prijzen lees je hieronder onder lees verder.

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe prijzen?
Simpel, doe mee met de Head2Head ranking! Zorg dat je 10 races hebt gereden voor de ranking 21 mei, dit lijkt veel maar is het niet. De races zijn kort van aard en kunnen door een rematch zit je al snel op 10 races. Zorg dat je de resultaten van je verreden races voor 20 mei 23:59 op het forum hebt geplaatst. De VIP kaarten en GT5 tassen zullen worden verloot onder de deelnemers die 10 of meer wedstrijden hebben verreden.
Lees hier hoe de de ranking werkt en hoe je races kan starten, veel plezier!

De prijzen zijn mede mogelijkgemaakt door Nissan Nederland en Sony Playstation. Medewerkers van GTHQ.nl, Nissan Nederland en Sony Playstation mogen meerijden in de ranking maar worden uitgesloten van de loting.

Login om te antwoorden


some12hate's Profielfoto
some12hate antwoordt op het onderwerp: #73089 12 jaren 1 week geleden
Very Nice!!
kloek's Profielfoto
kloek antwoordt op het onderwerp: #73085 12 jaren 1 week geleden
:woohoo:
Kanzai's Profielfoto
Kanzai antwoordt op het onderwerp: #73077 12 jaren 1 week geleden
Cool B)
davinci's Profielfoto
davinci antwoordt op het onderwerp: #73071 12 jaren 1 week geleden
Geweldig initiatief!!!