gtacademy racepods

De GT Academy Time Trials zijn afgelopen en wij feliciteren GTHQ leden w-g-e en grc_moto_17 met hun kwalificatie voor GT Academy Race Camp 2015! Ze zullen gezelschap krijgen van 2 andere Nederlanders en Belgen die zich via de Live Events kunnen gaan kwalificeren. Dit jaar is het gemakkelijker dan ooit om naar de GT Academy Race Camp in Abu Dhabi te gaan, klik op lees verder voor alle details van het GT Academy live event. Onderstaand alvast een overzicht van GT Academy Live events:

  • 25-7 tijdens de 24u op Spa (1 BE ticket)
  • 29-8 Centraal Station Antwerpen (1 BE ticket)
  • 1-8 tijdens Gamma Racing Days op Assen (1 NL ticket)
  • 2-8 tijdens Gamma Racing Days op Assen (1 NL ticket)

Per dag zal er 1 winnaar worden gekozen in de GT Academy Live Events van Nederland en België, in totaal zullen dus 4 live event winnaars en 4 time trial winnaars uit Nederland en België naar de internationale GT Academy finale in Abu Dhabi gaan. In totaal dus 8 mensen die de BeNeLux gaat vertegenwoordig samen met coach Tim Coronel!

Om kans te maken op de winst in het live event zal je eerst een tijd moeten neerzetten op de Gran Turismo racing pods. Die zullen klaar staan bij de Nismo Lab in de paddock (binnenkant van  de circuits). De snelste rijders zullen aan het einde van de middag mogen deelnemen aan de finale.

GT Academy Nismo Lab Batak TestIn de finale van het live event zal je naast je kwaliteiten in Gran Turismo ook de media te woord moeten staan en een reactie test moeten uitvoeren in het Nismo Lab.

Het is goed om te weten dat de GT Academy voorwaarden gelden, dus degene die zich de afgelopen 2 jaar al eens hebben meegedaan aan de nationale finale en of ooit eens naar Race Camp zijn geweest mogen helaas niet meedoen. Dus voor degene die zich net niet hebben kunnen kwalificeren tijdens de GT Academy Time Trials hebben hier een grote mogelijkheid om dit alsnog te doen! Hopelijk zien we weer veel GTHQérs bij het Nismo Lab!

Login om te antwoorden


Sp33d1devil1's Profielfoto
Sp33d1devil1 antwoordt op het onderwerp: #112617 8 jaren 8 maanden geleden
Jaa idd, ik ga proberen om dat nog voor elkaar te krijgen. Want zoals je zegt is dat wel een voordeel.
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #112579 8 jaren 8 maanden geleden
Fit zijn is wel handig ja, vaak moet je meteen na fitness testen meteen de auto in. Als je dan een beetje de focus kan houden en niet helemaal stuk bent gaat dat helpen. Het is echter niet het belangrijkste, afgelopen jaren zag men de fitness en media meer iets dat men nog kan trainen. Geld is altijd een kwestie in het racen :( had zelf wel een trackday gedaan en een uur kunnen rijden voor €250,- op circuit van Zolder. Was voor mij het eerst op een circuit en het helpt toch even het ruwe randje eraf te halen, keer laat remmen etc, dwars gaan gewoon om te voelen hoe het is. Kan je een voorsprong geven!
Sp33d1devil1's Profielfoto
Sp33d1devil1 antwoordt op het onderwerp: #112578 8 jaren 8 maanden geleden
Thanks!
Ik zal jullie op de hoogte houden :)

Ik ben al druk bezig met sporten om daar zo fit mogelijk te verschijnen, oefenen in echte race auto's gaat lastig worden, aangezien ik daar geen geld voor heb. Ik ga morgen avond in ieder geval karten in Groningen, altijd goed :P
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #112574 8 jaren 8 maanden geleden
Gefeliciteerd man! Erg tof dat je naar Abu Dhabi mag! Zou als ik jou was meer voorbereiden in echte race auto's dan in GT ;) Hopelijk houdt je ons een beetje op de hoogte van je vorderingen, we zijn namelijk razend benieuwd hoe je het gaat doen!
Sp33d1devil1's Profielfoto
Sp33d1devil1 antwoordt op het onderwerp: #112552 8 jaren 8 maanden geleden
:woohoo: :woohoo: Ik ga naar Abu Dhabiiii :woohoo: :woohoo:

Nu dat er een paar dagen voorbij zijn gegaan, besef ik het me steeds meer. Dit is echt een fantastische kans!
Vrij onwerkelijk om met bijv. Tim Coronel te bellen en te mailen met mensen van Nissan, alles om zo goed mogelijk voorbereid te zijn. B)

Ik heb zondag gewonnen, en op maandag ochtend heb ik nog even een stuk of 8 rondjes thuis gereden. Daar reed ik elke ronde in 1:04, laag, en zat er zeker een 1:03 in. Al met al ben ik blij dat ik gewonnen heb, mijn 2e ronde in de Finale was iets off the pace, want ik werd afgeleid door een fotograaf.. misschien wel een wake up call voor mij, want het was mijn eigen fout.

Zijn er trouwens nog leuke race competities hier? Ik ben niet heel erg goed meer op de hoogte, nadat ik een jaar geleden was gestopt met GT.
xchristox's Profielfoto
xchristox antwoordt op het onderwerp: #112521 8 jaren 8 maanden geleden
Grappig, ik ben jaren geleden ook eens lid geworden van dit forum en nu zie ik dat ik gister tegen enkele van jullie gespeeld heb op het live event.

Ik was de finalist Chris Thomassen maar helaas kansloos omdat ik GT6 niet thuis heb, ik heb niet eens een playstation haha. Zat een dikke seconde per lap boven die van de winnaar, maar dat viel me nog best mee aangezien ik maar 12 laps ervaring had met GT6, haha.

Wel dik spijt van achteraf, die 1.05 rondetijden moeten te doen zijn met een paar dagen oefenen :)

Volgend jaar toch maar even een weekje of maandje van tevoren een playstation lenen met GT6 of GT7, wat het ook mag zijn. Dit laat ik me niet nognaals aan mn neus voorbij gaan!

Hoe dan ook, gefeliciteerd, ik zal de GT academy in de gaten houden hopelijk schop je het ver.
marsj's Profielfoto
marsj antwoordt op het onderwerp: #112517 8 jaren 8 maanden geleden
Gefeliciteerd veel plecier daar en succes :cheer:
Kevin-R34's Profielfoto
Kevin-R34 antwoordt op het onderwerp: #112516 8 jaren 8 maanden geleden
Arjan heeft het gehaald. Geweldig gedaan! :woohoo: Dat wordt een prachtige ervaring in Abu Dhabi.
B-fokker's Profielfoto
B-fokker antwoordt op het onderwerp: #112515 8 jaren 8 maanden geleden
wat waren de tijden van de nummer 1 en 10 ?
HF_BobdeBauer's Profielfoto
HF_BobdeBauer antwoordt op het onderwerp: #112514 8 jaren 8 maanden geleden
Winnaar dag 2 bekend.
Sp33d1devil1 (Arjan) gefeliciteerd.
Veel plezier in Abu Dabi
Kevin-R34's Profielfoto
Kevin-R34 antwoordt op het onderwerp: #112513 8 jaren 8 maanden geleden
Leuk dat jullie hier op de site actief te zien na het gister geprobeerd te hebben. Toch netjes gedaan in de top 10 en idd een mooie ervaring rijker! Dat is het belangrijkste. :) Jammer dat Assen zo'n pokke eind van mij vandaan is anders had ik overwogen om ook even langs te komen, al heb ik niet echt de ambities meer om naar zo'n race camp toe te willen.
Bertone's Profielfoto
Bertone antwoordt op het onderwerp: #112512 8 jaren 8 maanden geleden
Gisteren ook mee gedaan aan de live events.

Met mijn 8e plek zat ik ook bij een van de finalisten.
Helaas niet bij de laatste 2, maar wel een topdag gehad en een geweldige ervaring rijker.






B-fokker's Profielfoto
B-fokker antwoordt op het onderwerp: #112511 8 jaren 8 maanden geleden
Aller eerst: ik ben bob fokker zojuist aangemeld op gthq.
Gister poging gedaan voor race camp. uiteindelijk 3e van dag maar in de halve finale denk door spanning niet de tijden kunnen rijden die ik reed in de kwalificatie 1.06.558 in de halve finale maar 1.08 nog wat balen ! en niet naar abu dabi en niet het podium gezien van onze coureur in de supersport divisie van supercar challenge. MAAR een onwijs mooie ervaring rijker.
Kevin-R34's Profielfoto
Kevin-R34 antwoordt op het onderwerp: #112510 8 jaren 8 maanden geleden
Arjan Veltens (Sp33d1devil1) waarmee ik in het verleden veel mee samen heb gereden op de console gaat vandaag een poging doen om naar Dubai te mogen gaan. Ik vertelde over deze kans, hij ging een uur of 21:00 snel nog even zijn ps3 ophalen die nog bij zijn vriendin stond. Ik had thuis even de boel verbouwd met me playseat en de ps3 aangesloten. Hebben we samen nog even goed voorbereid met de GTR op de kleine versie van Silverstone. Hij stond stond er vanmorgen iig nog goed voor met een tijd die gister een 2de plaats zou opgeleverd hebben. Hoop dat het m lukt. Ook succes aan de rest van GTHQ die een poging gaan doen vandaag!

Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #112310 8 jaren 9 maanden geleden

Laat ik hier ook al 2 kaarten hebben liggen voor de Gamma Racing days. Enige nadeel is dat 2 aug ons pap jarig is, en dan ook feest heeft. 1 aug is misschien een mogelijkheid, maar ja, is wel even 250km rijden...
Misschien dat ik ga, maar is dus nog niet zeker.


Denk dat jij ook wel één van de grote kanshebbers zal zijn, wel even opletten dat het NIsmo Lab in de paddock staat en je dus een paddock kaart nodig hebt!
mjhorenberg's Profielfoto
mjhorenberg antwoordt op het onderwerp: #112309 8 jaren 9 maanden geleden
Miquel en ik hadden het er vanavond nog over om toch maar eens langs te gaan, ondanks dat we niet deel mogen nemen aan de finale. Altijd leuk om dit soort live events mee te maken. Dus wie weet ga ik nog even langs.
Bodhie's Profielfoto
Bodhie antwoordt op het onderwerp: #112306 8 jaren 9 maanden geleden
Laat ik hier ook al 2 kaarten hebben liggen voor de Gamma Racing days. Enige nadeel is dat 2 aug ons pap jarig is, en dan ook feest heeft. 1 aug is misschien een mogelijkheid, maar ja, is wel even 250km rijden...
Misschien dat ik ga, maar is dus nog niet zeker.
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #112305 8 jaren 9 maanden geleden
Wie gaat er een poging wagen? Ken hier genoeg snelle jongens die best wel eens zouden kunnen winnen!