Laatste Nieuws

We gaan verder in de Driversclub op Discord! Dus ben je opzoek naar andere simracers, join de Driversclub!

Driversclub

 
 
 
 
Login om te antwoorden

ACC 1

ACC 2 ACC 3

ACC 4

ACC 5

ACC 6

ACC 7

Assetto Corsa Competizione komt 12 september in early release via Steam op de markt. Hij kost op dat moment 24,99 euro en zal 1 auto en 1 circuit hebben. Iedere maand komt er een uitbreiding en telkens wordt hij duurder. In de 1.0 release zal seizoen 2019 als "gratis" update meekomen. Voor alle early adpaters, zaak om dus vroeg aan te haken met ACC, dan ben je het voordeligst uit....

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (6 berichten).

Er is een lekje geweest van de Project Cars 2 DLC met Ferrari content. Dit is de video ervan. Als we het moeten geloven dan zitten hier weer twee circuits en een hus aan auto's in. Prijs en release datum nog onbekend, maar mensen met een seasonpack krijgen hem sowieso. 

Inhoud Pack:

  • 1956 Ferrari 250 GT Berlinetta
  • 1957 Ferrari 250 Testa Rossa
  • 1978 Ferrari 512 BB LM
  • 1987 Ferrari F40
  • 1995 Ferrari F355 Challenge
  • 2014 Ferrari 458 Speciale Aperta
  • 2015 Ferrari FXX K
  • 2017 Ferrari F12tdf
  • Mugello Circuit
  • Fiorano Circuit
Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (1 berichten).

Na een lang voorseizoen gaat aanstaande woensdag het officiele FIA Gran Turismo Championship 2018 van start! Het formaat is feitelijk hetzelfde als in het voorseizoen waarin er gestreden kan worden voor de Nationscup en de Manufacturers cup. Deze zijn vrij te vertalen naar een individueel en automerken cup. Beide beginnen hun online fase met seizoen 1 vanaf 20 juni.

Er zullen elke woensdag en zaterdag races zijn waarvoor je je kunt kwalficeren waardoor er nog 4 dagen ofwel rondes zijn waaraan je mee kunt doen. Vanaf juli zal seizoen 2 aanvangen waar ook op woensdag en zaterdag races te doen zijn. Per seizoen tellen je beste 2 (juni) en 4 (juli) resultaten waarna in augustus en september het finaleseizoen plaatsvindt. Daar wordt bepaald per land of regio welke spelers doorgaan naar de live-events in oktober, waar de beste spelers uit de online races zullen strijden om een plaats in de wereldfinale en de titel van kampioen. Klik op lees verder voor meer info!

Login om te antwoorden

spirit of Le Mans

Nog geen officiele release datum of specificaties bekend, echter inmiddels is er op een XBox-game verkoop site een en ander bekend geworden van de aanstaande DLC pack die in juni van dit jaar zou komen voor Project Cars 2. De "Spirit of Le Mans" pack zal onder andere iconen zoals de Ferrari 512 S en M bevatten, met de tegenhanger Porsche 917 LH. Ook de 2016 Porsche 919, Toyota TS050 en Audi R18 zullen van de partij zijn. Old skool Le Mans en New School Le Mans gaat het dus worden deze zomer!! Ik voel een LMP1, LMP2 en GTE endurance race aankomen.....

Login om te antwoorden
Bespreek dit artikel in het forum (0 berichten).