GT Academy Ronde 8 Registratie Open!

11 jaren 10 maanden geleden #77681 door Djie
GT Academy Ronde 8 Registratie Open! werd gestart door Djie
Om kans te maken op een plekje bij de finalisten moet je jezelf registeren op de volgende pagina en : eu.gran-turismo.com/nl/academy/2012/entry/

Daar staan de volgende voorwaarden:

Registratieformulier Nationale Finale GT Academy 2012
Servicevoorwaarden en gebruikersovereenkomst
GT ACADEMY 2012


Specifieke regels Nationale finales GT Academy 2012

De voorwaarden in vetgedrukte letters hebben een specifieke betekenis:
“Wedstrijd” de GT Academy-wedstrijd 2012, die bestaat uit de hieronder beschreven Online kwalificaties, een Live-event en een Nationale finale;
“Prijs” de mogelijkheid om deel te nemen aan het 'GT Academy Race Camp'-event (dat maximaal 10 dagen duurt) op Silverstone (of een andere door de Organisator te bepalen Europese locatie);
“Organisator” Sony Computer Entertainment Europe Ltd, met een geregistreerd kantoor op 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP;
“Voorwaarden en bepalingen” of “Voorwaarden” deze Specifieke regels en de Algemene regels.

Er zijn nog andere termen in vetgedrukte letters. Deze staan hieronder tussen aanhalingstekens.
DEEL A: TOELATINGSVOORWAARDEN

1. Toelating
1.1.Deze Wedstrijd staat open voor inwoners van Nederland, België en Luxemburg (“Regio”) die voldoen aan onderstaande toelatingsvoorwaarden, behalve medewerkers van de Organisator of Nissan International SA en de bedrijvengroep van Nissan (“Nissan”), hun gezinnen, agenten of iedereen die professioneel verbonden is aan de Wedstrijd. Zij zijn uitgesloten van deelname ("Deelnemers").
Deelname is alleen toegestaan in de Regio waarin de deelnemers verblijft.
1.2.Om deel te kunnen nemen aan deze Wedstrijd moeten/mogen deelnemers:

(a)18 jaar of ouder zijn;
(b)beschikken over een geldig paspoort en in staat zijn om de benodigde visa te verkrijgen voor toegang tot het land waar het Race Camp wordt gehouden (indien van toepassing voor de deelnemer).
(c)beschikken over een PlayStation®Network-account (een "PSN-account") dat is geregistreerd in hetzelfde land als waarin de deelnemers momenteel permanent verblijft. Dit land moet zijn genoemd bij Regel 1.1 hierboven;
(d)beschikken over een onbeperkt (niet tijdelijk) en geldig rijbewijs, dat is uitgegeven door de instantie die is bevoegd tot het verstrekken van rijbewijzen in het betreffende land (zoals de DVLA in het Verenigd Koninkrijk), waarop duidelijk een geschikte voertuigcategorie is vermeld;
(e)niet zijn veroordeeld voor enige criminele activiteit;
(f)beschikken over een goede algemene gezondheid, zoals uitgewerkt in de medische vereisten van de Motor Sports Association (“MSA”) (zie www.msauk.org/uploadedfiles/msa_forms/Comp_Licence_Notes.pdf);
(g)niet beschikken over een wedstrijdcontract met een team, instelling, agent of managementbedrijf in de autosport, als dit betekent dat ze de Prijs niet kunnen accepteren;
(h)niet eerder de beschikking hebben gehad over een licentie van de MSA (National A of hoger) of vergelijkbaar in een andere door de FIA erkende ASN (erkende autosportorganisatie);
(i)niet meer dan twee volledige seizoenen hebben deelgenomen aan enige autosportactiviteit op het niveau van een nationaal kampioenschap (de Organisator behoudt zich het recht voor om dit niveau te bepalen); of
(j)niet hebben deelgenomen aan de Race Camp-fase (of vergelijkbare fasen) in een eerdere GT Academy-wedstrijd.

1.3.Door deel te nemen aan de Wedstrijd belooft elke Deelnemer dat hij/zij voldoet aan bovenstaande toelatingsvoorwaarden. De Organisator behoudt zich het recht voor om de toelating van Deelnemers op enig moment tijdens de Wedstrijd of de Prijs te toetsen (bijvoorbeeld door het opvragen van kopieën van paspoorten, rijbewijzen en bewijzen van verblijfplaats, en door het aanvragen van een medische controle, indien dit noodzakelijk is). Het niet voldoen aan enige controleprocedure van de Organisator resulteert in diskwalificatie voor de Wedstrijd en/of intrekking van de Prijs. In het geval van een geschil omtrent de toelating van een Deelnemer tot de Wedstrijd is de beslissing van de Organisator bindend. In alle gevallen is de jurisdictieclausule (zie regel 9.17 van Deel D “ALGEMEEN” hieronder) van toepassing op elk geschil dat volgt uit genoemde beslissing.

2. Deelnameperiode
Inschrijving voor de online kwalificaties is mogelijk van 11 juni 2012 tot 24 juni 2012 en voor het live-event van 1 mei 2012 tot 31 juli 2012 (de “Deelnameperiode”).

3. Overige voorwaarden
Om deel te kunnen nemen aan de Wedstrijd hebben deelnemers het volgende nodig: een PlayStation®3-systeem (een “PS3”), een PSN-account dat voldoet aan bovengenoemde Regel 1.2(c) en een breedband internetverbinding. Het aanmaken van een account voor het PlayStation®Network is kosteloos, maar deelnemers zijn wel verantwoordelijk voor eventuele kosten voor internettoegang.

DEEL B: DEELNAMEPROCEDURE

Om deel te kunnen nemen, moeten Deelnemers alle stappen die zijn genoemd in Secties 4 en 5 hieronder gedurende de Deelnameperiode uitvoeren.

4. Registratie en download voor de online kwalificatie
4.1.Deelnemers moeten GT Academy 2012 downloaden in de PlayStation® Store en de Voorwaarden en Bepalingen accepteren.
4.2.Tijdens de achtste (8e) ronde moeten de Deelnemers naar www.Gran-Turismo.com (“de Website”) gaan om verschillende persoonlijke gegevens te versturen, als onderdeel van de registratieprocedure. Deelnemers moeten ervoor zorgdragen dat de gegevens die ze via de Website versturen overeenkomt met de gegevens van hun PSN-account. Enige afwijking in de verstuurde informatie kan leiden tot diskwalificatie voor de Wedstrijd van de Deelnemer. Persoonlijke gegevens die worden verzameld via de Website worden alleen gebruikt voor het beheer van de Wedstrijd en kunnen worden gebruikt om alle Deelnemers nieuws en andere publicaties met betrekking tot de Wedstrijd toe te sturen.
4.3.Tijdens de achtste (8e) ronde begint de schifting, wordt het scoresysteem actief en begint het Online kwalificatie-event.

5. Het Online kwalificatie-event
5.1.Voor de online kwalificatie geldt de beste prestatie van de Deelnemer in de achtste (8e) ronde (“Online kwalificatie”). De prestaties van elke Deelnemer bij het voltooien van de achtste (8e) ronde worden vastgelegd, opgeslagen en door de Organisator vermeld in het klassement.
5.2.Deelnemers moeten zich gedragen in de geest van het spel en moeten de instructies in het spel opvolgen. De Organisator behoudt zich het recht voor om Deelnemers te diskwalificeren wegens onsportief gedrag. Deelnemers die op welke manier dan ook vals spelen, onder meer door bochten af te snijden of door misbruik te maken van fouten of andere onbedoelde functionaliteiten in de game, worden gediskwalificeerd.
5.3.De zestien (16) Deelnemers (8 uit Nederland en 8 uit België en Luxemburg) die op de sluitingsdatum van de Wedstrijd (het einde van de Deelnameperiode) volgens het klassement de beste prestaties van alle Deelnemers binnen de Regio hebben neergezet, kwalificeren zich voor de tweede fase van de Wedstrijd, de betreffende Nationale finale (“Gekwalificeerde deelnemers”).

Als een Deelnemer zich via zowel de Online kwalificatie als het Live-event kwalificeert voor de tweede fase van de Wedstrijd, krijgt het Live-event voorrang en kwalificeert de Deelnemer zich alleen via het Live-event voor de tweede fase van de Wedstrijd.

6. Het Live-event
6.1.Tijdens de Deelnameperiode vindt er een aantal openbare events plaats in de Regio, om het publiek de gelegenheid te geven deel te nemen aan een live gamewedstrijd (“Live-event”), waarbij de beste gamers zich kwalificeren voor de Nationale finale.
6.2.Voor het Live-event worden Deelnemers uitgenodigd om deel te nemen aan diverse virtuele races in GT 5.
6.3.De zestien (16) Deelnemers (8 uit Nederland en 8 uit België en Luxemburg) die tijdens het Live-event de beste prestaties hebben neergezet, worden uitgenodigd voor de Nationale finale (“Gekwalificeerde deelnemers”).
6.4.De beslissing van de jury is bindend.
6.5.De Organisator behoudt zich het recht voor om Deelnemers te diskwalificeren wegens onsportief gedrag. Deelnemers die op welke manier dan ook vals spelen, onder meer door bochten af te snijden of door misbruik te maken van fouten of andere onbedoelde functionaliteiten in het Live-event, worden gediskwalificeerd.

7. De Nationale finale
7.1.Alle Gekwalificeerde deelnemers krijgen zo snel mogelijk na afloop van de Deelnameperiode per e-mail bericht van de Organisator (het streven is om dit binnen 5 dagen na afloop van de Deelnameperiode te doen, maar de Organisator kan dit niet garanderen), waarbij ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan de betreffende Nationale finale. Gekwalificeerde deelnemers moeten hun plaats in de Nationale finale binnen 72 uur na het bericht van de Organisator bevestigen. Deelnemers moeten er zelf voor zorgen dat het e-mailadres dat is gekoppeld aan hun PSN-account correct en actief is. Als de Gekwalificeerde deelnemer niet wil deelnemen aan de rest van de Wedstrijd of op basis van deze voorwaarden wordt gediskwalificeerd voor de Wedstrijd, kan de Organisator naar eigen inzicht een andere deelnemer als Gekwalificeerde deelnemer aanwijzen. Deze vervangende deelnemer moet afkomstig zijn uit dezelfde Regio als de oorspronkelijke Gekwalificeerde deelnemer en is de deelnemer met de op een na snelste kwalificatietijd.
7.2.De Nationale finale is een event in de Regio, die plaatsvindt op een locatie, datum en tijd die de Organisator per e-mail doorgeeft aan de Gekwalificeerde deelnemers. Het streven is om alle Nationale finales in juli te laten plaatsvinden, maar de Organisator behoudt zich het recht voor om een andere datum te kiezen.
7.3.Alle Gekwalificeerde deelnemers kunnen worden verplicht om een medische vragenlijst in te vullen en zullen een deelnameovereenkomst moeten tekenen (en de documenten moeten terugsturen naar de Organisator) voordat ze worden toegelaten tot de betreffende Nationale finale. De Organisator behoudt zich het recht voor om Deelnemers die niet aan deze verplichtingen voldoen te diskwalificeren. Datzelfde geldt voor Deelnemers van wie de Organisator op redelijke gronden (op basis van de ingevulde medische vragenlijst) kan aannemen dat hun fysieke of mentale conditie niet toereikend is voor deelname aan enig onderdeel van de Wedstrijd of Prijs, of hen ongeschikt maakt voor het bezitten van een wedstrijdlicentie voor de autosport.
7.4.Volgens de deelnameovereenkomst zijn Gekwalificeerde deelnemers verplicht om:

(a)deze Voorwaarden en bepalingen te accepteren;
(b)deel te nemen aan het volledige Race Camp-event indien ze de Nationale finale winnen;
(c)deel te nemen aan alle noodzakelijke trainingen en race-events in verband met deze Wedstrijd;
(d)akkoord te gaan met het feit dat ze tijdens alle fasen van de Wedstrijd en Prijs kunnen worden geïnterviewd, gefotografeerd en gefilmd, en dat de Organisator en de bedrijvengroep van Sony en Nissan de resulterende beelden, foto's en audio te allen tijde en in alle media mogen gebruiken voor marketingdoeleinden die verband houden met de Wedstrijd, de Prijs en/of de Game, zoals bepaald in de regels onder Deel D “ALGEMEEN” hieronder.

7.5.Tijdens de Nationale finale kunnen Gekwalificeerde deelnemers worden verplicht om deel te nemen aan verschillende virtuele uitdagingen en uitdagingen in de 'echte wereld', en aan beoordelingen die mentale, medische en fysieke testen kunnen bevatten. Gekwalificeerde deelnemers kunnen tijdens enige fase van een Nationale finale worden uitgesloten op basis van hun prestaties tijdens of de resultaten van deze uitdagingen of beoordelingen. Deelnemers krijgen gedurende de gehele procedure scores en beoordelingen, waarbij de Deelnemers met de beste algehele score worden geselecteerd voor de volgende fase van de Wedstrijd.
7.6.De Organisator is tijdens de Nationale finale verantwoordelijk voor alle benodigdheden, waaronder een PS3 en een exemplaar van de Game.
7.7.Zes (6) winnaars (3 uit Nederland en 3 uit België en Luxemburg) worden geselecteerd uit de Gekwalificeerde deelnemers aan de Nationale finale. De winnaars zijn degenen die tijdens de Nationale finale worden beschouwd als de spelers die het beste hebben gepresteerd in de beoordelingen en uitdagingen (deze winnaars zijn de “Winnaars van de Nationale finale”). In het geval van een geschil omtrent de toelating van een winnaar is de beslissing van de jury bindend.
7.8.Alle Winnaars van de Nationale finale kwalificeren zich voor het Race Camp-event.

DEEL C: DE PRIJS

8. Prijsfase 1 - GT Academy Race Camp
8.1.Alle Winnaars van de Nationale finale krijgen zo snel mogelijk na afloop van alle Nationale finales per e-mail bericht van de Organisator, waarbij ze worden uitgenodigd om deel te nemen aan een meerdaags 'GT Academy Race Camp-event (dat maximaal 10 dagen kan duren), samen met de winnaars van de GT Academy-wedstrijden in Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, het Iberisch schiereiland (Spanje en Portugal) en de regio Polen, Zwitserland en Oostenrijk (allen genoemd 'Winnaars van de Nationale finale'). Dit event vindt plaats op Silverstone in Engeland (en een andere door de Organisator te bepalen Europese locatie) (het “Race Camp”).
8.2.Winnaars van de Nationale finale moeten hun plaats in de Prijs binnen zeven dagen na het bericht van de Organisator bevestigen.
8.3.Als een Winnaar van de Nationale finale niet wil deelnemen aan de rest van de Wedstrijd, deelname aan de Prijs niet binnen de gestelde deadline bevestigt of op basis van deze voorwaarden wordt gediskwalificeerd voor de Wedstrijd, kan de Organisator naar eigen inzicht een andere Gekwalificeerde deelnemer als Winnaar van de Nationale finale aanwijzen. Deze vervangende deelnemer moet hebben deelgenomen aan dezelfde Nationale finale als de oorspronkelijke Gekwalificeerde deelnemer en is de deelnemer met de op een na beste prestatie in de uitdagingen en beoordelingen tijdens de betreffende Nationale finale.
8.4.Elke Winnaar van de Nationale finale krijgt het volgende arrangement aangeboden:

(a)vlucht (economy class) vanaf een internationaal vliegveld in het land van de Winnaar van de Nationale finale of een trein-/busreis tegen normaal tarief, afhankelijk van toepasselijkheid en geschiktheid, van en naar de start- en eindlocaties van het Race Camp.
(b)transfers van en naar de start- en eindlocaties van het Race Camp en van en naar de betreffende luchthaven of trein-/busstation, afhankelijk van de toepasselijkheid;
(c)accommodatie op de locatie van het Race Camp;
(d)maaltijden en drankjes tijdens het Race Camp.

Winnaars van de Nationale finale zijn zelf verantwoordelijk voor het vervoer naar en van hun huis en het dichtstbijzijnde vliegveld of treinstation. We adviseren ook met klem dat Winnaars van de Nationale finale beschikken over een geldige ziektekosten- en reisverzekering.
8.5.Tijdens het Race Camp zullen de Winnaars van de Nationale finale:

(a)training krijgen van GT Live Events Ltd (of een vergelijkbaar bedrijf voor autosporttrainingen) en hun agenten;
(b)deelnemen aan een reeks echte race-events tegen andere Winnaars van de Nationale finale; en
(c)deelnemen aan een aantal moeilijke uitdagingen die hun fysieke en mentale vaardigheden op de proef stellen (inclusief hun fysieke fitheid).
(d)Winnaars van de Nationale finale krijgen gedurende de gehele procedure scores en beoordelingen, waarbij de beslissingen van de aangewezen jury en adviseurs bindend is.
(e)Winnaars van de Nationale finale kan worden gevraagd om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen, om te voorkomen dat ze bepaalde uitslagen van het Race Camp openbaar maken.

DEEL D: ALGEMEEN

9.1Alle deelnemers moeten zich houden aan de servicevoorwaarden en gebruikersovereenkomst van PlayStation®Network, die beschikbaar zijn op www.eu.playstation.com/legal.
9.2Er worden geen aanmeldingen van agenten, derden en organisaties of automatisch door de computer gegenereerde aanmeldingen geaccepteerd. Er worden geen onvolledige, onleesbare of beschadigde aanmeldingen geaccepteerd. Er worden geen aanmeldingen geaccepteerd die niet in overeenstemming zijn met deze Voorwaarden en bepalingen of andere deelname-instructies.
9.3De Organisator is niet verantwoordelijk voor enige fout, weglating, onderbreking, verwijdering, defect, vertraging in uitvoering of uitzending, communicatiefouten, diefstal, vernieling, wijziging van of onbevoegde toegang tot gegevens, of verloren, beschadigde of vertraagde aanmeldingen als gevolg van serverfuncties, technische problemen, virussen, bugs of andere oorzaken buiten de redelijke controle van de Organisator.
9.4De Organisator behoudt zich het recht voor om een deelnemer te diskwalificeren als:

(a)redelijkerwijs kan worden aangenomen dat de deelnemer niet voldoet aan de relevante deelnamecriteria;
(b)de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende persoonlijke gegevens en/of informatie heeft doorgegeven;
(c)de deelnemer zich niet houdt aan de servicevoorwaarden en gebruikersovereenkomst;
(d)de deelnemer deze Voorwaarden en bepalingen schendt;
(e)de deelnemer zich niet houdt aan redelijke instructies van de Organisator, het autosportteam en/of Nissan, of hun vertegenwoordigers tijdens de Wedstrijd of de Prijs (inclusief en zonder beperking de veiligheidsinstructies, zoals het dragen van veiligheidsuitrusting).
(f)de deelnemer zich niet houdt aan de ongeschreven regels van fair play.

9.5De beslissing van de jury is bindend. In het geval van onvoorziene omstandigheden of indien zij dit naar eigen goeddunken wensen te doen, behouden de Organisator en/of Nissan zich het recht voor om de Prijs (of een deel hiervan) te vervangen door een alternatief van gelijke of grotere waarde, of om de Wedstrijd aan te passen, te wijzigen of te annuleren. Er wordt als alternatief geen geld aangeboden. In het geval van een annulering/aanpassing van de Wedstrijd of vervanging van de Prijs gaan de partijen er uitdrukkelijk mee akkoord dat de deelnemer geen recht heeft op enige vorm van compensatie, voor zover dat is toegestaan door de toepasselijke wetgeving. Hierover wordt geen correspondentie gevoerd.
9.6In het geval dat een deelnemer of winnaar wordt gediskwalificeerd of niet in staat is om enig deel van de Wedstrijd of Prijs bij te wonen, behoudt de Organisator zich het recht voor om een vervangende deelnemer aan te wijzen, in overeenstemming met deze Voorwaarden en bepalingen. Voor alle duidelijkheid: (i) een deelnemer kan zich in elke fase terugtrekken uit de Wedstrijd en/of Prijs; (ii) de Organisator behoudt zich het recht voor om een deelnemer in enige fase te diskwalificeren in overeenstemming met deze Voorwaarden en bepalingen; en (iii) deelnemers die zich terugtrekken of worden gediskwalificeerd, hebben in verband met deze terugtrekking of diskwalificatie geen recht op enige vorm van compensatie.
9.7Er worden geen onkosten vergoed, behalve wanneer deze uitdrukkelijk zijn vermeld in deze Voorwaarden en bepalingen. De Organisator en/of Nissan zijn verantwoordelijk voor alle relevante reis- en verblijfsarrangementen die uitdrukkelijk zijn genoemd in deze Voorwaarden en bepalingen.
9.8Gekwalificeerde deelnemers en Winnaars van de Nationale finale moeten garanderen dat ze beschikbaar zijn voor het bijwonen van alle onderdelen van de Wedstrijd en, indien relevant, alle trainingen en race-events die onderdeel zijn van de Prijs. De Organisator is niet aansprakelijk als een deelnemer niet in staat is om aanwezig te zijn bij of deel te nemen aan de Wedstrijd of de Prijs (of enig onderdeel hiervan), om welke reden dan ook.
9.9Autosport is gevaarlijk en kan letsel of overlijden tot gevolg hebben. Door het bijwonen van enige training of race-event die het onderdeel zijn van de Wedstrijd en/of de Prijs erkennen de deelnemers dit, bevestigen ze dat ze zich bewust zijn van de aard van de activiteit en gaan ze ermee akkoord dat het aanwezig zijn op enige racelocatie voor eigen risico is. De Organisator, Nissan en/of hun directeuren, werknemers, aangesloten bedrijven, agenten en/of vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor enig verlies, schade of letsel aan personen of eigendommen, veroorzaakt of ontstaan als gevolg van het bijwonen van een racelocatie, met uitzondering van aansprakelijkheid voor het overlijden of persoonlijk letsel van een deelnemer als gevolg van nalatigheid van enige van deze partijen, of voor bedrog of voor iets anders dat niet kan worden uitgesloten of beperkt door de toepasselijk wetgeving (en voor deelnemers die woonachtig zijn in Duitsland: met uitzondering van aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door bewust, onzorgvuldig of zeer nalatig plichtsverzuim door de Organisator, haar wettelijke vertegenwoordiger of werknemer, of aansprakelijkheid voor bedrog).
9.10Enige deelnemer die deelneemt aan autosport moet een overeenkomst ondertekenen waarin hij/zij akkoord gaat met de afstand van aansprakelijkheid (voor zover wettelijk toegestaan) en kan worden gevraagd om andere overeenkomsten voor afstand van aansprakelijkheid te ondertekenen als voorwaarde om te kunnen deelnemen aan autosportwedstrijden.
9.11Deelnemers moeten kennisnemen van en zich houden aan alle redelijke veiligheids- en gezondheidsvoorschriften van enige racelocatie. Elke deelnemer die deelneemt aan autosport belooft dat hij/zij zich te allen tijde verantwoordelijk gedraagt, zowel in relatie tot zijn/haar eigen veiligheid als die van anderen, met alle redelijke zorg en aandacht. Een deelnemer kan worden gediskwalificeerd van de Wedstrijd of de Prijs, worden uitgesloten van deelname aan enig deel van de raceonderdelen van de Prijs en/of de toegang worden geweigerd tot enige racelocatie (naar goeddunken van de Organisator) indien deze persoon:

(g)op enige manier storend gedrag vertoont dat leidt of dreigt te leiden tot een gevaarlijke situatie die andere te vermijden zou zijn;
(h)zodanig handelt dat de veiligheid in het geding is;
(i)gedrag vertoont dat waarschijnlijk tot schade, overlast of letsel leidt;
(j)zich niet houdt aan de redelijke instructies van de Organisator, Nissan, het autosportteam en/of hun agenten; or
(k)ervan wordt verdacht onder invloed te zijn van enig middel dat een negatieve invloed heeft op zijn/haar rijvaardigheden.

9.12Alle deelnemers bevestigen dat ze zich zullen houden aan de voorwaarden en bepalingen van derden die zijn aangesteld door de Organisator of Nissan voor enig onderdeel van de Prijs (“Derde partijen”). Deelnemers moeten mogelijk de voorwaarden en bepalingen van Derde partijen ondertekenen. De Organisator en Nissan behouden zich het recht voor om een deelnemer op enig moment tijdens de Wedstrijd terug te trekken en/of te diskwalificeren en om een deelnemer te verbieden om nog langer deel te nemen aan enige autosportactiviteit indien hij/zij weigert de voorwaarden en bepalingen van Derde partijen te ondertekenen of deze niet naleeft. De Organisator en Nissan behouden zich eveneens het recht voor om voornoemde diskwalificatie of terugtrekking uit de Wedstrijd te melden aan de betreffende internationale sportorganisaties.
9.13De gegevens van de winnaars (naam en land) worden gepubliceerd op de website(s) van de Organisator. Deelnemers gaan bij deze akkoord met de publicatie van deze persoonlijke gegevens op dergelijke website(s).
9.14Gekwalificeerde deelnemers en winnaars van enig onderdeel van de Prijs dienen in redelijkheid mee te werken aan publiciteit die voortkomt uit de Wedstrijd en/of de Prijs.
9.15De Organisator (of enige door de Organisator aangewezen derde partij, waaronder, maar niet beperkt tot, Nissan) mag de namen, afbeeldingen en commentaren in relatie tot de Prijs, de Game en de Wedstrijd van Gekwalificeerde deelnemers en winnaars naar eigen goeddunken gebruiken voor toekomstige reclame-uitingen, marketingactiviteiten en publicaties in verband met de Wedstrijd, de Prijs en/of de Game, in enig medium ter wereld, zonder voorafgaand bericht en zonder financiële compensatie.
9.16Deelnemers die enig onderdeel van de Prijs winnen kunnen worden verplicht tot het betalen van belastingen over de Prijs, in overeenstemming met de belastingwetgeving in hun jurisdictie.
9.17Deze Voorwaarden en bepalingen zijn onderhevig aan de Engelse wetgeving en de rechtbanken van Engeland en Wales hebben de exclusieve rechtsmacht over enig geschil dat voortvloeit uit de Wedstrijd of de Prijs.
9.18De Algemene regels zijn van toepassing op deze Wedstrijd. Klik hier om de Algemene regels te bekijken.

DEEL E: GEGEVENSBESCHERMING

10.1Alle informatie (inclusief gegevens en afbeeldingen) in verband met een deelnemer ("Persoonlijke gegevens") die wordt verzameld of verwerkt door de Organisator aan het begin en in de loop van de Wedstrijd zal worden bewaard en gebruikt door de Organisator, de bedrijvengroep van Sony Computer Entertainment en hun leveranciers en contractanten (zoals reisbureaus) voor het beheer van de Wedstrijd, in overeenstemming met het PSN-privacybeleid van de Organisator. De Persoonlijke gegevens van deelnemers kunnen ook worden doorgegeven aan Nissan en hun leveranciers en contractanten (zoals reisbureaus, vervoersbedrijven en accomodatiebeheerder) voor het beheer van de Prijs. Verzamelde en niet-persoonlijke gegevens kunnen door de Organisator en/of Nissan worden gebruikt ten behoeve van marktonderzoek of voor het beoordelen, ontwikkelen en verbeteren van relevante diensten.
10.2Door hun deelname aan de Wedstrijd gaan alle deelnemers ermee akkoord dat hun Persoonlijke gegevens worden overgedragen aan de Organisator en Nissan en hun agenten, ten behoeve van het beheer van deze Wedstrijd en de Prijs. De Organisator fungeert als beheerder van alle Persoonlijke gegevens die gedurende de Wedstrijd worden verzameld door de Organisator, ten behoeve van de naleving van de regels omtrent gegevensbescherming.
10.3De Organisator bevestigt dat alle Persoonlijke gegevens die van een deelnemer worden gevraagd noodzakelijk zijn voor de deelname aan de Wedstrijd en/of het ontvangen van de Prijs. Deelnemers hebben het recht op inzage, rectificatie, voltooiing, verbetering, blokkering of verwijdering van hun Persoonlijke gegevens of om door middel van een schriftelijke mededeling aan de Organisator bezwaar te maken tegen de verwerking van de gegevens. Persoonlijke gegevens over de gezondheid van de deelnemers worden alleen verwerkt door de Organisator, Nissan en/of de aangewezen medische dienstverleners, en uitsluitend voor het beoordelen van de geschiktheid van een deelnemer voor deelname aan de relevante fasen van de Wedstrijd.

Gelieve Inloggen om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer