Eerst dit lezen! Reglement voor Flying Lap

14 jaren 1 maand geleden - 13 jaren 8 maanden geleden #7254 door Roomboter
Eerst dit lezen! Reglement voor Flying Lap werd gestart door Roomboter



Reglement voor Flying Lap

Hier worden alle Flying Laps van de Online Races bij gehouden. Post hier uitsluitend je Lap Times van de Online Races die gereden worden. Deze thread zijn uitsluitend bedoelt voor het posten van Lap Times, gereden in Practice mode. Voor discussies over de Flying Lap tijden is er een aparte thread geopend. Hierdoor zullen er dus elke maand verschillende races zijn door de update van de online events. De beste ronde zal op de voorpagina geplaatst worden in HD, zodat iedereen over de hele wereld naar jou ronden kan kijken.
Het posten van je tijden dient als volgt te gebeuren:

PSN naam v.b. GTHQ_Roomboter

Tijd 9.99.999 (gaarne punten gebruiken, zoals in het voorbeeld hier aangegeven)

Wagen (alleen nodig indien een event met keuze uit meerdere wagens)

Banden (alleen nodig indien een event met keuze uit meerdere banden)

Replay Saved. Je dient ten alle tijden je replay op te slaan. Voor eventuele controle. Dit zal steekproefs gewijs gebeuren. Een ieder is vrij om elkaars replay te bekijken/controleren. Post je replay uitsluiten als het je eindtijd betreft, het is onnodig om bij iedere verbetering van je tijd je replay te up-loaden.


Regels*

1. Al het asfalt maakt deel uit van de baan m.u.v de uitloopstroken, (ook wel run off area’s genaamd) dit zijn veelal de groene delen naast de baan. (daarover later meer)

2. Rood witte curbstones maken deel uit van de baan.

3. Blijf altijd met 2 wielen op de baan.

4. Maak geen contact met muren of andere objecten.

5. Gebruik van koppeling is niet toegestaan.

6. Gebruik van handrem is niet toegestaan.

7. Als je twijfelt of je ronden goed is, beschouw hem dan als fout.

8. Lap times kunnen alleen gereden worden in Free Practice en je dient je snelste ronden op te slaan en posten in de daarvoor bedoelde thread voor de deadline. (Lees verder over hoe het posten van je saved replay werkt).
Voor het volledige reglement, van alle regels. Klik hier.

*Een iedere is verantwoordelijk voor het op de hoogte blijven van eventuele wijzigingen en /of toevoegingen van de regels.

Hier volgen een aantal voorbeelden:
Deadline
De deadline van ieder event is de laatste woensdag van de maand om 23:59. Je beste tijd moet voor die tijd gepost zijn. Je Replay moet uiterlijk binnen 96 uur daarvan gepost zijn. De mogelijkheid bestaat dat je replay gecontroleerd word op overtreding(en) van de regels. Bij constatering van een overtreding(en) van de regels word je naam van het leaderboard gehaald (voor het event van deelname).

Zo kan je je beste ronde replay opslaan en posten:

1.) Nadat je je snelste ronde hebt neergezet keer je terug naar het race scherm waar je kunt kiezen voor opslaan beste race ronde.

2.) Deze slaat je beste ronde op, op je ps3 hdd. Doe je USB stick in de PS3

3.) Vervolgens ga je in de XMB naar Game naar hulpprogramma opgeslagen data, check de handleiding van de PS3 voor als deze stap niet helemaal duidelijk is. Dit is in het hoofdmenu van je PS3, dit kan niet in het menu van Gran Turismo 5 Prologue. Zet je spel dus eerst uit.

4.) Ga naar de replay die je wilt uploaden(deze kan je zien doordat oa je rondetijd weergegeven zal worden)

5.) Klik op driehoekje en selecteer vervolgens [Kopiëren] in het optiesmenu. Nu staat je replay op je usb stick

6.) Doe de usb stick in je computer. Door op je usb stick naar de mapjes ./PS3/Savedata/ te gaan zie je een mapje staan met een lange naam dit is je replay (bv: BCES00104_RPLY2_B_4399C2C3001).

7.) Door op het mapje te klikken met de rechtemuisknop en te kiezen voor kopieren naar > gecomprimeerde map zal het bestand als een *.zip opgeslagen worden.

8.) Nu zal je zien dat er een gecomprimeerde map is aangemaakt.

9.) Upload je ronde in het aangegeven topic door op een berichtje daar achter te laten en bij file attachment je gemaakte zipbestand toe te voegen! Doe dit door op het forum op de reply button te klikken. Te bladeren naar de gecomprimeerde map en deze te selecteren. Klik vervolgens op file om het bestand zichtbaar te maken in het bericht. Vergeet ook niet je PSN naam en ronde tijd te vermelden in je post!

POST HIER ALLEEN JE BESTE RONDE!

Zodat het overzichtelijk blijft voor de moderators om het bij te houden. Voor discussies over het FLB verwijzen we je naar, hier .

Volg me op Twitter Roomboter_GT om op de hoogte te blijven de TT's en overige races.
Virtual Roadster with G27
Fun days of my life
My Youtube Channel
Laatst bewerkt 13 jaren 8 maanden geleden door Roomboter.
Discussie gesloten.
  • Roomboter
  • Roomboter's Profielfoto Onderwerp Auteur
  • Offline
  • Gebruiker
Lees meer