B-SpecGrinder2Ruim 5 maanden geleden heeft GTHQ_MeShell op het forum een bericht geplaatst over hoe je kunt Grinden in B-spec modus en wat het is. Op de voorpagina van deze site hadden we hier nog geen aandacht aan besteed, maar tijd dat we dat maar eens wel deden. GTHQ_MeShell heeft namelijk voor de aanstaande versie de vertaling naar het Nederlands op zich genomen, en zal dus full credits hiervoor in de grinder krijgen.
Wat is dan B-Spec grinder? Kort gezegd is dit een stukje software waarmee je de B-spec races op afstand automatisch kunt laten uitvoeren via je computer op je PS3.
Je hoeft dus zelf niets mee te selecteren van races en je hoeft niet meer in de buurt van je computer te zijn om de races op afstand te laten plaatsvinden.
Je computer start zelf opnieuw iedere keer een race en dat creeert dan ook credits en ervaringspunten (B-spec). Je kan dus de hele dag je PC en PS3 aanzetten en voor je aan de gang laten gaan, terwijl je zelf aan het werk of naar school bent.
De B-spec Grinder werkt nu nog vanaf de Yahoo Widget platform en is vrij beperkt in mogelijkheden. Als nieuws hierin kunnen we melden dat de ontwikkelaar van deze widget met een update versie bezig is van de grinder, alleen dan als web applicatie. Dit is veel krachtiger en met meer mogelijkheden, zodat we straks van waar dan ook GT op afstand kunnen besturen. Zodra hier meer nieuws over is, laten we het natuurlijk weten.

Klik op lees verder om te lezen hoe je zelf kunt grinden met B-spec.

Hoe kan ik dit doen?

Je hebt een Yahoo! Widget nodig, voor Windows of Mac.

Als je die gedownload en geinstalleerd hebt kan je B-Spec Grinder versie 2.5.2 downloaden.

Dit is een zip-file, dus die moet je uitpakken en installeren.
Als je deze hebt opgestart kan je via je PSN email adres en wachtwoord inloggen.

Let wel, je PS3 is nu bezet, de PC kan nog voor andere zaken gebruikt worden.

Zelf kan je per race maar één B-Spec avatar racer gebruiken, maar des te meer online vrienden jij aan het B-spec grinden krijgt, des te meer geld en xp wordt er ook op jouw account gegenereerd.

Zodra er meer nieuws is te vermelden over de aanstaande Grinder, laten we je het natuurlijk weten.Hierbij nog een (Engels talige) uitleg via Youtube.

Login om te antwoorden