Gran Turismo 5 Academy Edition Afgelopen september is de Academy Edition van Gran Turismo 5 uitegekomen, hierin zaten alle updates en de tot dan toe uitgebracht DLC in één verpakking. Daarbij zat ook nog een extra voucher toegevoegd die toegang geeft tot de Gran Turismo 5 Academy Edition competitie. In eerste instantie leek Nederland en België hier geen toegang tot te krijgen vanwege de voorwaarde die Sony Playstation heeft gesteld. De uitdaging is echter wel toegankelijk en speelbaar, bij het behalen van de gouden tijd krijg je zelfs 10.000.000 credits op je account erbij!

  • Tijdrit | Eifel 212a | Nissan GT-R N24 GT Academy '12 | Race:Normaal | Goud: 5.000.000 Zilver 3.500.000 Brons 1.500.000 | Beschikbaar tot: 01/02/2013 00:59

Omdat de voorwaarde nog niet zijn veranderd zullen wij als Nederlanders en Belgen waarschijnlijk geen aanspraak kunnen maken op de prijs, als VIP naar de 24u van Le Mans. Klik op lees verder voor de gehele beschrijving van de competitie.

Er zijn zeven plaatsen te vergeven (6 online + 1 offline) voor gamers die in de voetsporen willen treden van de deelnemers aan de originele GT Academy. De 7 winnaars ondergaan een intensieve training op het wereldberoemde circuit van Silverstone, de thuisbasis van het GT Academy Race Camp. De coureur die door de instructeurs van Silverstone als beste wordt beoordeeld, mag volgend jaar samen met iemand anders als vip naar de beroemde 24-uur van Le Mans die in juni plaatsvindt.

Aan de GT Academy-uitdaging kan alleen worden deelgenomen door spelers die GT5: Academy Edition hebben gekocht. De wedstrijd loopt van 2 januari 0:01 uur tot 1 februari 0:59 uur.

De zes winnaars van de ingame-competitie reizen in maart samen met de winnaar van de offline wedstrijd uit Parijs af naar Silverstone. Degene die zich op Silverstone laat kronen als de uiteindelijke winnaar mag samen met een tweede persoon als vip-gast van GT Academy-partner Nissan naar de 24 uur van Le Mans.

Login om te antwoorden