Gran Turismo 6 Community

Deze ochtend is er weer een update beschikbaar gekomen van Gran Turismo 6. Deze update is één van de meeste verwachte en daarmee meteen ook één van de grootste updates (548mb). De belangrijkste toevoeging is wel de community optie! Daarnaast is de Subaru Viziv GT Vision toegevoegd, en is Suzuka geupdate waarover we al eerder berichtte. Klik voor een compleet overzicht van alle veranderingen met in de deze update op lees meer! 

Community

Het menu [Community] is toegevoegd aan de sectie [ONLINE] in Mijn huis. In [Community] kun je onder andere clubs oprichten, samenkomen in clublobby's en race-events organiseren voor medeclubleden. Volg de link naar de online-handleiding, onder aan deze pagina, voor meer informatie.

Bovendien kun je via de officiële website naar een browserversie van de Community-feature. Hoewel je niet kunt racen via deze versie, kun je wel clubs oprichten, events aanmaken, instellingen aanpassen en op dezelfde manier met elkaar communiceren als in de game. De websiteversie is ook compatibel met een aantal smartphone-browsers, zodat je ook onderweg toegang hebt tot je clubs!

i1a1RtRdQg0W2bi1cA8NXrlIDl0Wi1JeCMEDLb0vVGi1jvwjqGmF9Ji1qyRp3rPxBswbi1t0AC2RolR9rbi1vBNaWfKLR9rb

Vision Gran Turismo

De Subaru VIZIV GT Vision Gran Turismo is beschikbaar. Deze ultieme sportwagen heeft de indrukwekkendste specificaties uit de geschiedenis van Subaru, maar ook de rijeigenschappen die je verwacht van het merk, zodat je de wagen altijd volledig onder controle hebt.

Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis. Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Suzuka Circuit 2014

Suzuka Circuit werd tussen 2007 en 2009 grondig onder handen genomen om betere faciliteiten en meer veiligheid te kunnen bieden. Deze verbeteringen zijn tot in het kleinste detail doorgevoerd in Suzuka Circuit 2014. Het gaat dan om het in ere herstelde westelijk deel, de nieuwe crashpads en de vervangen vangrails. Daarnaast zijn de reclameborden en bijbehorende sponsorfaciliteiten bijgewerkt naar de actualiteit. Dankzij de toegevoegde variabele tijdfunctionaliteit voelen de races nog realistischer aan. Nooit eerder was virtueel racen op dit beroemde Japanse circuit zo levensecht.

BMW M4 M Performance Edition

De BMW M4 M Performance Edition is toegevoegd aan Gran Turismo 6. Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Dealers] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis. Dit is een speciaal model op basis van de BMW M4, ontworpen door Gran Turismo volgens de specificaties voor safety cars die worden ingezet tijdens races zoals de Moto GP.

Events toegevoegd aan de Sierra-tijdrit

Uitdaging 4 is toegevoegd aan de Sierra-tijdrit, te vinden in de sectie [SPECIALE EVENTS] van Mijn huis. Haal tegenstanders soepeltjes in met de Nissan GT-R NISMO!

Inhoud Mijn huis gewijzigd

  • Links in Mijn huis is de sectie [Nieuws] toegevoegd. De updates en andere informatie over Gran Turismo die voorheen te vinden waren in [Notificaties] kun je nu in deze sectie terugvinden.
  • De sectie [Berichten] staat nu in het teken van het versturen en ontvangen van berichten.

Compatibiliteit met MoTec i2 Pro toegevoegd

De herhalingsdata van Gran Turismo 6 zijn nu compatibel met i2 Pro, de gegevensanalysesoftware van MoTeC. Als je herhalingen exporteert als MoTeC i2 Pro-gegevens, kun je je racegegevens op een pc ter analyse visualiseren met grafieken. Volg de link naar de online-handleiding, onder aan deze pagina, voor meer informatie.

Compatibiliteit met NissanConnect Nismo Plus toegevoegd

De functies Gps-visualisatie en Datalogger zijn nu geschikt voor NissanConnect Nismo Plus van Nissan Motor Company. Volg de link naar de online-handleiding, onder aan deze pagina, voor meer informatie.

Andere verbeteringen en aanpassingen

  • De nieuwe instelling [Positie boordmicrofoon] is toegevoegd aan de categorie [Geluidsvolume] van de pagina [Geluid] in het scherm [Opties] van het [MENU] (toegankelijk door op de START-toets te drukken). Deze instelling is ook toegevoegd aan de [Auto-opties] van het snelmenu, dat wordt weergegeven voor het begin van de race.
  • De instellingen [Herhalingmuziek] en [Geluidseffecten tijdens de herhalingen] zijn toegevoegd aan het menu [Snelle opties], dat beschikbaar is tijdens het afspelen van herhalingen.
  • De tunings- en aanpassingsmogelijkheden van de BMW M4 ’14 en de BMW M4 Coupé Frozen Black Metallic ’14 zijn uitgebreid.
  • Eenmalige seizoensevent- en licentietestprijzen krijgen een vinkje in de sectie Cadeau van de event-infopagina als je ze al hebt verdiend.
  • De beveiliging is dusdanig verbeterd dat spelers die aan hun opslagbestanden hebben gesleuteld permanent geen toegang meer hebben tot de online-features van GT6.
Login om te antwoorden


giznav's Profielfoto
giznav antwoordt op het onderwerp: #108921 9 jaren 5 maanden geleden

Heeft iemand die BMW M4 Coupé Frozen Black Metallic ’14 al gezien in de game? Ik kom hem nergens tegen.



@mv1979 Deze is van ongeveer mei 2014 zie link GTP ToOn heeft er toen ook een post hier van gemaakt,kon hem ff niet vinden,dit was een foutje van PD heeft er maar een paar uur gestaan daar na hebben ze hem weg gehaald helaas.
mv1979's Profielfoto
mv1979 antwoordt op het onderwerp: #108919 9 jaren 5 maanden geleden

Heeft iemand die BMW M4 Coupé Frozen Black Metallic ’14 al gezien in de game? Ik kom hem nergens tegen.


Is dat niet gewoon een kleurtje die je kan kiezen?

Ik zie trouwens die M4 safety car rijden met zwaailampen erop, wie is dat gelukt en hoe doe je dat?


Nee ik had ook al gekeken bij de 'gewone' M4 coupé maar het is niet gewoon een nieuw kleurtje. Die zwaailichten kun je aanbrengen bij GT Auto, bij de overige accessoires.
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #108917 9 jaren 5 maanden geleden

Heeft iemand die BMW M4 Coupé Frozen Black Metallic ’14 al gezien in de game? Ik kom hem nergens tegen.


Is dat niet gewoon een kleurtje die je kan kiezen?

Ik zie trouwens die M4 safety car rijden met zwaailampen erop, wie is dat gelukt en hoe doe je dat?


Volgens mij kan je die bij de "Parts" afdeling aftermarket kopen en monteren!
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #108916 9 jaren 5 maanden geleden

Heeft iemand die BMW M4 Coupé Frozen Black Metallic ’14 al gezien in de game? Ik kom hem nergens tegen.


Is dat niet gewoon een kleurtje die je kan kiezen?

Ik zie trouwens die M4 safety car rijden met zwaailampen erop, wie is dat gelukt en hoe doe je dat?
mv1979's Profielfoto
mv1979 antwoordt op het onderwerp: #108914 9 jaren 5 maanden geleden
Heeft iemand die BMW M4 Coupé Frozen Black Metallic ’14 al gezien in de game? Ik kom hem nergens tegen.
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #108912 9 jaren 5 maanden geleden
Zo! Die Motec export van replays is echt indrukwekkend! Nog niet alles gechecked maar je kan dit echt goed gebruiken om sneller te gaan worden.


mjhorenberg's Profielfoto
mjhorenberg antwoordt op het onderwerp: #108886 9 jaren 5 maanden geleden
Ik heb zojuist een GTHQ groep aangemaakt. Nog niet alles staat goed, maar ik kijk er vanavond wel even verder naar. Kom vanaf mijn PC op het werk niet bij alle functionaliteiten door die fijne firewall.
mrmellow's Profielfoto
mrmellow antwoordt op het onderwerp: #108885 9 jaren 5 maanden geleden
Sodejuh :huh: , gisteren een PS4 met GTA5 in huis gehaald... komt PD eindelijk (lees: EINDELIJK) met een dikke-vette-lang-verwachte update :pinch:

Heb er zin in!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

mv1979's Profielfoto
mv1979 antwoordt op het onderwerp: #108883 9 jaren 5 maanden geleden
Wow, het begint er nu op te lijken! Eigenlijk kennen we nu pas echt beginnen met GT6, hoop dat dit ook de animo weer wat terugbrengt bij de mensen die afgehaakt zijn.

Het lijkt me het beste dat één van de moderatoren van GTHQ de community gaat aanmaken want die zal ongetwijfeld ook beheerd moeten worden.

Ben ook heel benieuwd naar de de geluidsaanpassingen in cockpitview :cheer:
Bodhie's Profielfoto
Bodhie antwoordt op het onderwerp: #108882 9 jaren 5 maanden geleden
Ben hem nu aan het binnenhalen.

Is er al een GTHQ Community aangemaakt?

Update hoe het ingame voelt en eruit ziet volgt.
Morphisorius's Profielfoto
Morphisorius antwoordt op het onderwerp: #108881 9 jaren 5 maanden geleden
De motorgeluiden worden nu heel anders doorgegeven, en dan vooral die in cockpit view.

Pure porno zeg ik je.
giznav's Profielfoto
giznav antwoordt op het onderwerp: #108880 9 jaren 5 maanden geleden
moet het allemaal nog bekijken en instellen,ziet er goed uit alvast een filmpje :woohoo:



Gran Turismo 6 - BMW M4 Safety car @ Suzuka