infiniti chaparral

De onderhoudsperiode van deze ochtend heeft een update van Gran Turismo 6 gebracht die maar liefst 589mb weegt. De belangrijkste update is wel de toevoeging van de  twee Vision Gran Turismo auto’s. De Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo en de INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo zijn nu beschikbaar. Daarnaast zijn ook de gister aangekondigde nieuwjaarsevents beschikbaar!

Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto's kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis. Je kunt de auto's ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is. Klik op lees verder voor meer informatie over deze update en natuurlijk alle beeld materiaal van deze auto’s!

Update Gran Turismo 6 v1.15 info:

Andere verbeteringen en aanpassingen
- De sorteervolgorde van je autolijst in de [Garage] wordt nu opgeslagen.
- Gebruikers ontvangen bericht in de sectie [Berichten] als ze content hebben gemaakt in de sectie [Community] die is verwijderd omdat het in strijd was met de voorwaarden en bepalingen van SEN.

Opgeloste problemen
- Probleem opgelost waarbij de camberhoeken van auto’s in de tab [Favoriete auto’s] van [Mijn pagina] in de sectie [Community] niet juist werden weergegeven. Om de foutieve afbeelding te vervangen door de juiste afbeelding, doe je het volgende. Upload de nieuwe afbeelding door de huidige afbeelding te verwijderen en deel hem opnieuw via de optie [Favoriete auto delen].

Introductie van de INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo

De INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo is uitgebracht voor Gran Turismo 6, exclusief op PlayStation®3. Infiniti verlegt al sinds zijn oprichting grenzen en deze auto vormt daarop geen uitzondering. Deze GT-auto streelt de zinnen en doet daarmee recht aan de filosofie van Infiniti.

Hoe bemachtig je de auto?
Nadat update 1.15 is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis (hier vind je ook het presentatiefilmpje over de auto). Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Over de INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo

Infiniti is een premium-merk dat in 1989 op de markt kwam. Het merk bouwde algauw een naam op met designs zoals de originele INFINITI G-sedan, de G Coupe en de FX, auto's die net zoals de modernere INFINITI Q50, Q60 en QX70 de belichaming waren van een compromisloze integratie van techniek en design. Achter deze iconische voertuigen schuilt onze toewijding aan de eredivisie van de autosport: de Formule 1!

De INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo is een project dat begon met het ambitieuze, internationale doel om “een pure INFINITI GT te ontwerpen”, en het winnende design kwam voort uit de inspiratie van INFINITI Design Beijing. Deze monsterlijke schoonheid is in een krachtige, sensuele en ambitieuze vorm gegoten. Het circuitbeest is de verwezenlijking van de droom van onze Chinese designer: het creëren van een verleidelijke racetaal voor INFINITI.

Het ontwerpproces van de INFINITI CONCEPT Vision Gran Turismo begon met handgetekende schetsen die digitaal werden verfijnd. Kunst vermengd met wetenschap. Een van de designers wilde de romantiek van de nieuwste, revolutionaire generatie van Aziatische creativiteit laten doorschijnen in het ontwerp. Deze revolutionaire gedachte komt terug in de droom om deze GT op een dag in het echt naar het circuit te brengen.

Het zal geen verbazing wekken dat het project meer werd dan een stylingstudie. Zo werd er veel onderzoek verricht naar de aerodynamica en de motorprestaties. De frontaal, midscheepse transaxle-aandrijflijn bestaat uit een ongeblazen 4,5-liter V8 en een elektromotor. Bij lage snelheden levert de motor een overweldigend koppel en bij hoge snelheden produceert de V8 een ongelooflijk vermogen en prachtig, sensueel uitlaatgeluid dat het doet voorkomen alsof de versnelling oneindig is. De transaxle-lay-out zorgt voor een gewichtsverdeling van 45:55, zodat je dat heerlijke driftgevoel krijgt. Jonge technici met racetalent hebben vele virtuele testronden gereden om de dynamische eigenschappen te verfijnen. Wat de stroomlijn betreft: de instelbare luchtstroom onder de auto, de diffusors voor en achter en de achterspoiler met zijn unieke vorm zorgen voor topprestaties zonder dat het ontwerp van de carrosserie daar onder hoeft te lijden.

We kijken uit naar de vele records op allerlei internationale circuits die de virtuele coureurs neer zullen zetten met dit studiemodel.

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

Introductie van de Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo

De Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo is uitgebracht voor Gran Turismo 6, exclusief op PlayStation®3. Dankzij een combinatie van een ongeëvenaarde aandrijflijn, een hoogwaardig chassis, toonaangevende aerodynamica en een futuristische rijstijl is dit een sportwagen van de toekomst, op het lijf geschreven van een legendarisch merk dat de autosport voorgoed veranderde.

Hoe bemachtig je de auto?
Nadat update 1.15 is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis (hier vind je ook het presentatiefilmpje over de auto). Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Over de Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo
De gedachte achter de Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo was een ‘Garage 56’ experimenteel prototype voor Le Mans, maar hij geeft ook een inkijkje in de toekomst van de autosport. De inspiratie werd gevonden in een combinatie van het sensationele gevoel van vliegen in een wingsuit en deelnemen aan een Moto GP. Een ervaring waarbij de bestuurder van de 2X over het circuit vliegt, voorovergebogen, luttele centimeters boven de oppervlakte. De door Chevrolet ontworpen krachtbron van de 2X is een ongekend staaltje machtsvertoon. Dankzij dit geavanceerde aandrijvingssysteem stuwt de 2X zich met behulp van laserpulsschokgolven over het circuit.

De positie van de coureur zorgt voor een van de meest opwindende ervaringen ooit in de autosport. Dankzij de architectuur en het design van de auto wordt de coureur één met het voertuig door er voorovergebogen in plaats te nemen. Als het schuifdak dicht is, gaan de vorm van de 2X en het uitgestrekte lichaam van de coureur naadloos in elkaar over. Handen en voeten besturen het voertuig onafhankelijk van elkaar, waarbij alle wrijvingsloze, van magneten voorziene, wielen worden gebruikt. Gas geven, gas minderen en sturen: het verloopt allemaal via de fysieke bewegingen van de 2X-coureur, die voor het eerst vier echte besturingsmechanismen tot zijn beschikking heeft. Voor het remmen wordt gebruikgemaakt van een combinatie van de magnetische ‘re-gen’-remklauwen van Brembo en de AeroBrake-panelen in de carrosserie van de 2X.

De BodyFrame maakt gebruikt van een unieke laagopbouw waardoor de complete structuur van de auto perfect aansluit op de ophanging van de 2X. Voortstuwing is het toverwoord als het gaat om de carrosserie, die zo is ontworpen dat een enorme nauwkeurigheid wordt bereikt van aandrijfparabool tot laserpulskegel. Meerdere schoepen zorgen in combinatie met een lagergelegen stuwstraalbesturingspaneel voor voortstuwing en neerwaartse kracht. Dankzij deze technologieën kan de bestuurder van de Chaparral 2X de neerwaartse kracht op elk moment haarfijn aanpassen. Hij ‘duwt’ het contactvlak van de band als het ware op het oppervlak van het circuit voor een betere mechanische grip als dat het hardst nodig is.

De Chevrolet Chaparral 2X Vision Gran Turismo. Een gedurfd concept in de geest van Jim Halls ongelofelijke autosportinnovaties. Een revolutie als het gaat om experimentele prototypen voor Le Mans. Dit is een auto zoals je die nooit eerder zag of hoorde.

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

Speciale seizoensevents voor de feestdagen

Als bedankje voor onze Gran Turismo 6-spelers organiseren we een nieuwjaarsuitdaging in het kader van de nieuwe seizoensevents.

De nieuwjaarsuitdaging begint met het vier events tellende seizoen 1, waarna er in seizoen 2 nog eens vier events volgen. Het niveau ligt wat hoger dan je gewend bent van de seizoensevents, maar je kunt er dan ook veel meer credits en betere auto's mee winnen.

Je kunt maximaal tien miljoen credits verdienen als je alle races wint en goud pakt tijdens de tijdritten. Zelfs als je derde wordt en brons wint, ontvang je veel meer credits dan gebruikelijk in de seizoensevents. Dus sla je slag!

Bedankt voor je steun aan Gran Turismo in 2014! Hopelijk zien we je in 2015 weer terug!

Info nieuwjaarsuitdaging

Gran Turismo 6 Nieuwjaarsraces

Seizoen 1

Begin: 17 december 2014, na het onderhoud voor update 1.15. - Einde: 8 januari 2015 om 4.00 uur

  • A-Spec-race (1 event)
  • Tijdrit (2 events)
  • Driftproef (1 event)

Seizoen 2

Begin: 25 december 2014 om 5.00 uur - Einde: 8 januari 2015 om 4.00 uur

  • A-Spec-race (1 event)
  • Tijdrit (2 events)
  • Driftproef (1 event)
Login om te antwoorden


Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #109257 9 jaren 4 maanden geleden
Gaaf!

Heb er zin in! Nu aan het updaten