8192256 orig

 

Zoals in ons forum al te lezen is, is er behoorlijk wat stof die momenteel opwaait met het aanstaande race-sim spel ProjectCARS.
Dit spel komt op de PlayStation 4 uit en vanuit GTHQ volgen wij dit spel, omdat dit mooie events voor online races en TT's kan brengen voor onze community.
Er is echter een probleem.... De stuurwielen die de PlayStation 4 tot nu toe ondersteund.

Sturen of controller
Gameconsoles zijn gemaakt om met een controller (DS4) goed te kunnen spelen. Een beetje serieuze race simulator / game verdiend echter een stuurwiel om de beleving nog beter en mooier te maken. Met de aanstaande ProjectCARS wordt duidelijk dat er een probleem is die kennelijk niet eenvoudig op te lossen is.

De feiten op een rij

De game maker geeft aan dat zij graag alle beschikbare sturen wil ondersteunen voor hun spel, zoals ze dat voor de PC versie al doen. Voor de PlaysStation zijn echter enkel sturen van het merk Thrustmaster ter beschikking. Begrijpelijk want op 15 augustus 2014 is een speciaal PS4 stuur op de markt gekomen van Thrustmaster, de T300 RS.

Logisch dat Thrustmaster dus wordt ondersteund op de PlayStation 4.
Maar hoe zit het dan met de andere merken stuurwielen, die wel werkten op de PlayStation 3, zoals onder andere Logitech en Fanatec? Hoe wordt dit voor de mensen die al een stuurwiel hebben, niet van het merk Thurstmaster? Moet je naast de aanschaf van een PlayStation 4, ook de aankoopverplichting aangaan voor een nieuw stuurwiel?

Met die vraag houden wij ons momenteel bezig, want, zoals het er nu naar uitziet, geldt dit straks ook voor de Gran Turismo serie zodra deze uitkomt op de PlayStation 4.

Klik op lees verder!!


Tijd voor actie? Op Twitter en diverse andere fora en blogs zijn inmiddels allerlei discussies gaande hierover. Op Change.org is reeds de mogelijkheid om een petitie te tekenen met het verzoek aan Sony de overige merken sturen ook beschikbaar te maken op de PlayStation 4.

Vanaf Twitter blijkt de vraag bij Logitech te zijn neergelegd over de support op de PS4 met de G27. Hieruit komt als antwoord dat de PS4 een security chip eist voor de aan te sluiten apparatuur. De G27 bevat deze chip niet, dus is niet compatible met de PS4.
Sony PlayStation laat weten dat oudere type stuurwielen in principe niet worden ondersteund, echter wel zouden kunnen worden ondersteund, indien een game maker hiervoor kiest. 

De aanstaande DriveClub geeft aan ook andere sturen dan Thrustmaster te gaan ondersteunen, echter dat dit nog in ontwikkeling is.

Onduidelijkheid alom en met de aanstaande releases van diverse racesimulatoren maakt dat de keuze voor de aanschaf van de PS4 er niet makkelijker op.

Wat vind jij hiervan? Laat het weten op ons forum!

 

Login om te antwoorden


Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #112665 4 jaren 9 maanden geleden
Kijk! Goed geregeld.

Vaak is het zoiets.... :)
Topsport's Profielfoto
Topsport antwoordt op het onderwerp: #112664 4 jaren 9 maanden geleden
Tsjek Jilt. Kalibratie was het probleem. Stuuruitslag, dan kruisje, dan terug. Niet stuuruitslag, terug en dan kruisje.... :whistle:
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #112658 4 jaren 9 maanden geleden
Heb je hem gekalibreerd en op 900 graden staan?
Topsport's Profielfoto
Topsport antwoordt op het onderwerp: #112657 4 jaren 9 maanden geleden
Allen, heb de G29 nu een poosje aan de PS4 hangen. Nog niet veel geracet maar met k** weer van gisteren er maar eens voor gaan zitten. Krijg de setting voor Project Cars maar met moeite goed. Op internet veel over te vinden maar geeft bij mij niet het gewenste resultaat. Ben zelf aan het sleutelen gegaan en kan nu in elk geval redelijk normaal ronden rijden, maar zodra ik meer dan 10 graden stuuruitslag geef (om bijv. een slip op te vangen) is er geen houden meer aan. Stuur beweegt in beeld cockpit ook erg nerveus. Ga zo er nog maar eens voor zitten.
In f1 2015 werkt eea wel goed na de 'saturation' wat te hebben opgeschroefd, daarvoor was er niet mee te rijden.
Apparaat voelt verder wel lekker degelijk aan en werkt verder prima m.i.
Heb m al eens op volle FFB gezet, man, niet te houden wat een klappen geeft dat.
mjhorenberg's Profielfoto
mjhorenberg antwoordt op het onderwerp: #111958 4 jaren 11 maanden geleden
De G27 van logitech wordt inderdaad nog niet ondersteund voor Project Cars op de PS4. Het lag wel in de verwachting dat hier nog nieuws over zou komen, maar tot op heden is dat nog niet gebeurd.

Wat betreft de opties die je wel heb voor de PS4:
Trustmaster
- T300RS
- T300 Ferrari GTE
- T100 Force Feedback
- T80
- T500RS

Fanatec
- Porsche 911 Turbo S
- Porsche 911 GT2
- Porsche 911 GT3 v2
- CSR
- CSR Elite
- ClubSport Wheel Base
- ClubSport Wheel Base v2

Logitech
- G29

In principe moet je eerst kijken wat je budget is en daarna gaan kijken welk stuur daar het beste bij past. Eigenlijk staan er geen slechte sturen tussen, dus daar hoef je je niet echt zorgen om te maken. De meeste van de sturen hierboven zijn overigens voornamelijk van plastic gemaakt. Je zult het vooral zien als je het stuur open schroeft. De enige uitzondering hierop is de Base Wheel van Fanatec, want die is namelijk geheel van metaal gemaakt, maar daar hangt dan ook weer een flink prijskaartje aan.

Ik weet dat je de T300RS voor tegen de 400 euro kunt hebben, wat ongeveer gelijk is aan de G29 van Logitech. Fanatec zit in prijs net iets hoger (440 euro voor Porsche GT3 en Elite pedalen), als je tenminste de CSR Elite pedalen er bij wilt hebben. Ik zou wel voor de Elite pedalen gaan, aangezien die een loadcell heeft. Ik rij zelf ook met een stuur van Fanatec en dat bevalt zeker. Grote voordelen vind ik de loadcell in de rem en de force feedback met snaar aandrijving. Op het moment rij ik nog met het Porsche GT3 stuur, maar zag net dat mijn Base Wheel V2 vandaag is afgeleverd. Kan dus niet wachten om naar huis te gaan en hem uit te proberen.
Topsport's Profielfoto
Topsport antwoordt op het onderwerp: #111954 4 jaren 11 maanden geleden
Mederacerts!
Twee weken geleden heeft een blikseminslag helaas mijn ps3 en logitech g25 doen overlijden.
Heb zitten twijfelen, maar om nu nog weer een ps3 te kopen..... ben dus overgestapt op de ps4.
Project cars erbij gekocht om weer lekker te kunnen jakkeren in de playseat (die heeft het wel overleefd :P ).
Maar nu het stuur... welke te kiezen???
Over de G29 lees ik dat deze veuls te duur is tov wat wordt geleverd. En ding is nog niet leverbaar?
De G27: wordt niet ondersteund op de PS4 in Project Cars.... toch? Geen optie dus.
Thrustmaster: T80 is plastic en op hun site krijg ik verder alleen de 300RS als optie. De T500 is niet PS4?
En Fanatec: ziet er allemaal leuk uit maar is het ook wat?
Ben op zijn tijd best ff fanatiek met racen maar zit er niet dagelijks achter.... zou ik eens een advies mogen horen??
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #111246 5 jaren 4 weken geleden
Okay guys,

Nog een laatste actie zo vlak voor de release, retweeten die handel!!

Foutieve Consumer key/secret in configuratie
Kaarraak's Profielfoto
Kaarraak antwoordt op het onderwerp: #111199 5 jaren 1 maand geleden

Jilt schreef : Over een week weten we het.


Geduld is nooit mijn sterkste kant geweest... ;)
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #111196 5 jaren 1 maand geleden
Is eigenlijk allemaal niet meer relevant.
Volgende week gaan we het zien.

Als een paal boven water staat dat Thrustmaster het meeste geld heeft neergeteld om als enige genoemd te worden in alle communicatie rond PCars. Dit lijkt een contract van 18 maanden, gevolgd dor Fanatec. Logitech geeft geen sjoegen meer op console business, maar gelet op de reply met authentiek lijkende service nummer (geen reden om daar aan te twijfelen) is e.e.a. klaar, wat compleet logisch is.

Over een week weten we het.
Kaarraak's Profielfoto
Kaarraak antwoordt op het onderwerp: #111195 5 jaren 1 maand geleden

Jilt schreef : Logitech heeft de drivers al klaar en afgeleverd en wel.
forums.logitech.com/t5/Logitech-G-Controllers/G27-amp-Driving-Force-GT-Firmware-Update-for-PS4/m-p/1302143/highlight/true#M19948

Het is aan Slightly Mad Studio's om ze nu nog te verwerken.

Zoals gezegd, ik denk dat er een marketing plaatje aan de gang is, waarbij Thrustmaster de grootste rechten had gekocht, daarna Fanatec en omdat Logitech hierin niet meer investeert, zijn zij als laatste aan de beurt.

omdat er nu een officieel Logitech G logo in de banner staat, leeft mijn hoop iig weer op.
Logitech G heeft namelijk veel producten die voor gaming zijn, zoals muisen en toetsenborden. Wil je echter serieus overkomen als game producent, zal je toch met sturen moeten gaan werken.

Ik zeg, op de valreep.......


Heb hier net nog eens een google zoekslag aan gewijd en dat was niet direct bemoedigend. De post waar je naar verwijst is een post van iemand die een screenshot plaatst van een email waarin Logitech zou zeggen dat de drivers klaar zijn en dat het aan spelontwikkelaars is om de support voor deze drivers al dan niet mogelijk te maken. Logitech zelf heeft hier nog helemaal niets over gecommuniceerd. Daarnaast is er ook nog geen enkele PS4 game waarin Logitech sturen worden ondersteund.

Ik vraag me dus af of dit verhaal wel waar is. Logitech kan moeilijk zeggen dat hun sturen niet werken op de PS4, want dan verkopen ze helemaal niets meer. En het feit dat Logitech hier niets over communiceert, afgezien van een paar reacties op individuele klantvragen, waarbij je aan de echtheid van het logitech antwoord kunt twijfelen, vind ik gewoon vreemd.

Hopelijk heb ik ongelijk, want ik kan echt niet wachten om met PCars aan de slag te gaan. Als vandaag de support voor mijn G27 wordt bevestig, pre-order ik hem vandaag nog :P
SRAD-666's Profielfoto
SRAD-666 antwoordt op het onderwerp: #111155 5 jaren 1 maand geleden
Ik hoop het zo.... Klinkt iig goed. We gaan het merken. Ik wacht nog wel een weekje of wat langer, tot ik bevestiging lees over de Force GT. Maar, klinkt goed. Positief blijven!
Kaarraak's Profielfoto
Kaarraak antwoordt op het onderwerp: #111149 5 jaren 1 maand geleden

Jilt schreef : Logitech heeft de drivers al klaar en afgeleverd en wel.
forums.logitech.com/t5/Logitech-G-Controllers/G27-amp-Driving-Force-GT-Firmware-Update-for-PS4/m-p/1302143/highlight/true#M19948

Het is aan Slightly Mad Studio's om ze nu nog te verwerken.

Zoals gezegd, ik denk dat er een marketing plaatje aan de gang is, waarbij Thrustmaster de grootste rechten had gekocht, daarna Fanatec en omdat Logitech hierin niet meer investeert, zijn zij als laatste aan de beurt.

omdat er nu een officieel Logitech G logo in de banner staat, leeft mijn hoop iig weer op.
Logitech G heeft namelijk veel producten die voor gaming zijn, zoals muisen en toetsenborden. Wil je echter serieus overkomen als game producent, zal je toch met sturen moeten gaan werken.

Ik zeg, op de valreep.......


Ah thx Toon! Je maakt mijn dag! Als de vork zo in de steel zit zie ik het een stuk zonniger in. Laat ze dat marketingspelletje maar uitspelen. Ik hoop dat het net voor de release geregeld wordt, zodat we er gewoon vanaf de releasedag mee aan de gang kunnen.
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #111147 5 jaren 1 maand geleden
Logitech heeft de drivers al klaar en afgeleverd en wel.
forums.logitech.com/t5/Logitech-G-Controllers/G27-amp-Driving-Force-GT-Firmware-Update-for-PS4/m-p/1302143/highlight/true#M19948

Het is aan Slightly Mad Studio's om ze nu nog te verwerken.

Zoals gezegd, ik denk dat er een marketing plaatje aan de gang is, waarbij Thrustmaster de grootste rechten had gekocht, daarna Fanatec en omdat Logitech hierin niet meer investeert, zijn zij als laatste aan de beurt.

omdat er nu een officieel Logitech G logo in de banner staat, leeft mijn hoop iig weer op.
Logitech G heeft namelijk veel producten die voor gaming zijn, zoals muisen en toetsenborden. Wil je echter serieus overkomen als game producent, zal je toch met sturen moeten gaan werken.

Ik zeg, op de valreep.......
Kaarraak's Profielfoto
Kaarraak antwoordt op het onderwerp: #111146 5 jaren 1 maand geleden
Denk dat jij er uitgebreider onderzoek naar hebt gedaan dan ik, maar voor zover ik het nu begrijp is het gebrek aan ondersteuning van logitech op de PS4 iets tussen Sony en Logitech. Het verhaal van de security chips gaat idd niet op, omdat Fanatec die ook niet heeft.

Ik dacht dat het getouwtrek nu ging tussen Sony en Logitech, omdat zij elkaar nodig hebben om Logitechs producten te laten werken op de PS4. Sony moet dan openheid geven over de enkele technische zaken omtrent de console, zodat Logitech drivers kan maken waarmee het spul dan gaat werken.

In die zin dacht ik dat dit hele gedoe boven het hoofd van WMD/Namco werkd uitgevochten, maar ik denk dat jij meer weet en beter geinformeerd bent...

Enlighten me!
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #111144 5 jaren 1 maand geleden

Kaarraak schreef : Viel mij ook al op deze week Toon, dat oa Logitech nu ineens in de banner staat. Durf hier geen hoop uit te putten, vooral omdat WMD / Namco geen invloed heeft op het al dan niet beschikbaar stellen van (de mogelijkheden om) ondersteuning (te realiseren) voor logitech sturen.

Ik hoop het wel van harte. Heb geen zin om PCars op de PC te gaan spelen. Hoe tof de careermode en de AI ook is, ik speel PCars vooral (lees: alleen) als ik met jullie kan racen. En hier op de site lijkt de grote meerderheid toch voor de PS4 te gaan. Ik ga er ook geen ander stuur voor kopen dus of ik PCars ga spelen hangt echt af van de ondersteuning voor logitech op de PS4.

Wat denk je zelf Toon: zou dit als een verhulde vooraankondiging kunnen worden gezien?


Wat je stelt is niet correct.
Het is juist aan SMS (WMD/Namco) om de controllers toe te voegen.
Er is altijd geroepen dat dit aan een patent en een security chip zou liggen, maar als dat zo was, zou Fanatec ook niet zijn toegevoegd.

Ik denk dus echt dat Logitech op de valreep of kort na de release wordt aangekondigd en ondersteund op de PS4.
Sterker nog, ze zijn gek als ze dat niet doen.

Ik verwacht dat Thrustmaster het meest heeft betaald om groots te worden aangekondigd, gevolgd door Fanatec. Logitech is uit de console business, dus betaald niet meer, vandaar dat het als laatste zal worden medegedeeld.
Kaarraak's Profielfoto
Kaarraak antwoordt op het onderwerp: #111142 5 jaren 1 maand geleden
Viel mij ook al op deze week Toon, dat oa Logitech nu ineens in de banner staat. Durf hier geen hoop uit te putten, vooral omdat WMD / Namco geen invloed heeft op het al dan niet beschikbaar stellen van (de mogelijkheden om) ondersteuning (te realiseren) voor logitech sturen.

Ik hoop het wel van harte. Heb geen zin om PCars op de PC te gaan spelen. Hoe tof de careermode en de AI ook is, ik speel PCars vooral (lees: alleen) als ik met jullie kan racen. En hier op de site lijkt de grote meerderheid toch voor de PS4 te gaan. Ik ga er ook geen ander stuur voor kopen dus of ik PCars ga spelen hangt echt af van de ondersteuning voor logitech op de PS4.

Wat denk je zelf Toon: zou dit als een verhulde vooraankondiging kunnen worden gezien?
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #111140 5 jaren 1 maand geleden
Vandaag zat ik eens te surfen en zag een bepaalde ondertitel op de site van Project CARS.

Ik zag namelijk dat deze banner onderin staat, waarin Logitech tussen Thrustmaster en Fanatec in staat. Strange dacht ik, want ik meende dat niet eerder gezien te hebben. Dit hoeft niks te betekenen, want Logitech is ondersteund voor de PC. Maar ik dacht, ik ga een kijken of het er al eerder stond of niet.
Dus, via archive.org een snapshot gezien van 18 maart. Toen stond er het onderste plaatje. Zou dan toch nog Logitech ondersteund gaan worden op de PS4?

Screenshot vandaag:


Screenshot 18 maart 2014:


De Fanatec support werd op 23 maart wereldkundig gemaakt.
Onderaan de supported steeringwheels staat nog steeds:
Wat denken jullie? Het is bijna 7 mei.....
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #109213 5 jaren 5 maanden geleden
Duidelijk is in ieder geval dat Thrustmaster ook op de Immersion patenten draait.

Mijn theorie begint iets sterker te worden.
Volgens enkelen loopt het immersion patent op 30 november 2015 af, waarmee toegang voor Logitech is op de PS4.
Dit lijkt mij echter BS.

Waar het op neer komt is dat we geduld moeten hebben. Er is inmiddels wel waarschijnlijk dat de G25 en G27 voor GT7 op de PS4 zullen werken!
SRAD-666's Profielfoto
SRAD-666 antwoordt op het onderwerp: #109212 5 jaren 5 maanden geleden
Iemand nog iets gehoord?
Beetje stil de laatste weken...
jrsnijder's Profielfoto
jrsnijder antwoordt op het onderwerp: #108875 5 jaren 6 maanden geleden
Laten we hopen dat we de goede kant op worden "gestuurd".
Anders "sturen" we logitech e.d. toch gewoon weer de nodig mailtjes.
Want we laten ons toch zomaar niet "wegsturen"
B)
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #108872 5 jaren 6 maanden geleden

HF_lar-e schreef : Cronusmax binnen en een paar dagen aan het vogelen geweest. Super-noob, dus duurt wat lang allemaal. Anyway, eerste bevindingen:
Ik zal niet zeggen dat ik er op voorhand heel veel vertrouwen in had, maar dit is tot nu toe toch wel uitgelopen op een teleurstelling.
Voor diegene die dit van plan waren te proberen, zorg in ieder geval dat je een pc of laptop beschikbaar hebt en in de buurt van je PS4. Deze heb je dus nodig om de Cronusmax uberhaupt te kunnen gebruiken. deze gaat in je PS, vandaaruit naar de PC, stuur in PC en met een apart programatje komt dit dus samen. Cronusmax zet inderdaad de controller input om vanuit je stuur. Op zich heb ik dit wel aan de gang gekregen. Alles werkt verder met scripts, die je kan downloaded en gebruiken in je eigen profielen (het is in ieder geval een voordeel, dat de slimme koppen alles uitzoeken, en voor jouw gebruikt online zetten)

En nu dus eigenlijk het belangrijkst: de FFB. In de fora van Cronusmax wordt daar volop aan gewerkt, maar dit lijkt een langdurige beproefing te worden. Omdat je met de CM eigenlijk de PS4 voor de gek houdt, door te zeggen dat er een controller aan is gesloten en geen stuur, wordt er al uberhaupt geen FFB signaal vanuit de PS vestuurd. Dus er valt eigenlijk niets om te zetten. Kortom: gevoel nul. Klein stapje treug had ik niet zo problem gevonden, maar dit slaat serieus nergens op. En on top of that, Driveclub, wat ook drama is.
Er zijn mogelijkheden aangedragen voor het gebruik van de Rumble functie, maar dat is dan weer voor de XB1. De CSR-FM die ik heb heeft dan wel beide motoren, maar ook dat heb ik nog niet voor elkaar gekregen (super-noob remember?)

Conclusie: de Cronusmax "oplossing" heb ik er in ieder geval nog niet in gevonden. Zal het forum daar nauwlettend in de gaten houden, en hopen op wat licht in de duisternis.

Ik voel de door Sony in ieder geval flink gepiepeld, maar dat had ik van te voren al kunnen weten natuurlijk.


Dit is de 1.0 versie toch? Ik begreep dat deze enkel de controller emuleert in stuur functie.
De 2.0 die ergens in december oid zou komen, zou een echt stuur emuleren, waardoor FFB zou werken e.d.
Vraag is wel of dat niet enorm lagged....

FF wachten is toch het advies hoor. Staat nog wel wat te gebeuren in sturen land..... ;)
HF_lar-e's Profielfoto
HF_lar-e antwoordt op het onderwerp: #108867 5 jaren 6 maanden geleden
Cronusmax binnen en een paar dagen aan het vogelen geweest. Super-noob, dus duurt wat lang allemaal. Anyway, eerste bevindingen:
Ik zal niet zeggen dat ik er op voorhand heel veel vertrouwen in had, maar dit is tot nu toe toch wel uitgelopen op een teleurstelling.
Voor diegene die dit van plan waren te proberen, zorg in ieder geval dat je een pc of laptop beschikbaar hebt en in de buurt van je PS4. Deze heb je dus nodig om de Cronusmax uberhaupt te kunnen gebruiken. deze gaat in je PS, vandaaruit naar de PC, stuur in PC en met een apart programatje komt dit dus samen. Cronusmax zet inderdaad de controller input om vanuit je stuur. Op zich heb ik dit wel aan de gang gekregen. Alles werkt verder met scripts, die je kan downloaded en gebruiken in je eigen profielen (het is in ieder geval een voordeel, dat de slimme koppen alles uitzoeken, en voor jouw gebruikt online zetten)

En nu dus eigenlijk het belangrijkst: de FFB. In de fora van Cronusmax wordt daar volop aan gewerkt, maar dit lijkt een langdurige beproefing te worden. Omdat je met de CM eigenlijk de PS4 voor de gek houdt, door te zeggen dat er een controller aan is gesloten en geen stuur, wordt er al uberhaupt geen FFB signaal vanuit de PS vestuurd. Dus er valt eigenlijk niets om te zetten. Kortom: gevoel nul. Klein stapje treug had ik niet zo problem gevonden, maar dit slaat serieus nergens op. En on top of that, Driveclub, wat ook drama is.
Er zijn mogelijkheden aangedragen voor het gebruik van de Rumble functie, maar dat is dan weer voor de XB1. De CSR-FM die ik heb heeft dan wel beide motoren, maar ook dat heb ik nog niet voor elkaar gekregen (super-noob remember?)

Conclusie: de Cronusmax "oplossing" heb ik er in ieder geval nog niet in gevonden. Zal het forum daar nauwlettend in de gaten houden, en hopen op wat licht in de duisternis.

Ik voel de door Sony in ieder geval flink gepiepeld, maar dat had ik van te voren al kunnen weten natuurlijk.
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #108828 5 jaren 6 maanden geleden
Trouwens wel een mooi ding, voor dezelfde prijs als de T300RS, enkel ook zonder koppeling:

SRAD-666's Profielfoto
SRAD-666 antwoordt op het onderwerp: #108825 5 jaren 6 maanden geleden

Jilt schreef : Klein stapje, maar iig voorwaarts!

Foutieve Consumer key/secret in configuratie


Hopelijk zit er nog meer in het verschiet. Een klein stapje inderdaad... Maar baby's kunnen ook niet gelijk rennen... ;)
Zou er nog wat te doen zijn om die chip? Dat ging toch juist bij de PS4 fout?
mjhorenberg's Profielfoto
mjhorenberg antwoordt op het onderwerp: #108819 5 jaren 6 maanden geleden
Jammer dat het dan alleen voor PC en XBox is. Voeg maar iets toe voor de PS4.