Vandaag is de samenwerking tussen TAG Heuer en Gran Turismo Sport aangekondigd. Middels deze partnerschap probeert TAG Heuer de aansluiting te vinden van het merk bij de jeugd. Zo zal er reclame van het horlogemerk terug zien langs de baan en in de menu's. Het merk zal verwerkt worden in de game als de officiële "timekeeper". Zo heeft Polyphony Digital de live-timingtechnologie van TAG Heuer geïntegreerd in GT Sport. Klik op lees verder voor meer informatie.

Al jaren is de autosport verbonden met horlogemakers, door deze samenwerking zal je in GT Sport museum een toegewijd gedeelte aan TAG Heuer tegenkomen. Daarnaast zal er ook een "Brand Central" komen waarin je nader kennis kunt maken met de horlogemaker, wat dit precies betekend is voorlopig nog onduidelijk.

Het complete persbericht is te lezen op de officiële Gran Turismo website. Daar zien we ook een screenshot terug komen van GT Sport wat lijkt op een functie waarin je gematched gaat worden met verschillende mensen voor het houden van een race. Dit zagen we eerder terug komen in Gran Turismo 6 en lijkt weer zijn opwachting te maken in GT Sport.

TAG Heur GT Sport 01 Race 01 Matching 1488791438

Login om te antwoorden