GT6 update

Zojuist is na een kort onderhouds periode een nieuwe update van Gran Turismo 6 beschikbaar gekomen. De update (v1.16) weegt maarliefst 536mb en bevat o.a. de toevoegen van B-Spec races, Midfield Raceway en de Mini Clubman Vision GT en meer! Klik op lees verder voor een volledig overzicht van de update. 

Vision Gran Turismo

MINI Clubman Vision Gran Turismo

De MINI Clubman Vision Gran Turismo is vrijgegeven. Lees in hier alles over de MINI Clubman Vision Gran Turismo en bekijk alle high def screenshots!

Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu [Vision GT] in de sectie [AUTO'S] van Mijn huis. Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Mid-Field Raceway

midfield 01

Het populaire originele Gran Turismo-circuit maakt een comeback in verbeterde vorm! Dit razendsnelle circuit bevindt zich in een bergachtig landschap vol hoogteverschillen, lange rechte stukken en gemiddeld tot zeer snelle bochten. Halverwege het circuit vind je een bocht van 180 graden, over het circuit heen. Lees en bekijk hier de screenshots die wij eerder al hebben gepost!


Speltype B-Spec

i1S1Nil0aV3TycE
Het speltype B-Spec, waarin je een AI-coureur voor jou kunt laten racen, is geïmplementeerd in alle events uit het speltype Carrière. B-Spec is handig wanneer je het lastig vindt om sommige races uit te rijden, zoals de langere enduranceraces, of als je het gewoon leuk vindt om toe te kijken. Je selecteert [B-Spec] in het snelmenu voor de start van de events uit de [Carrière].

Extra lakopties

i19dTK6VZL9
Het menu [Lak] is uitgebreid: je kunt nu aangepaste achtervleugels een nieuwe kleur geven. Daarnaast is de optie [Kies een al gebruikte lak.] toegevoegd aan het menu Lak om het makkelijker te maken om de carrosserie en vleugels dezelfde kleur te geven.

Meer auto's kunnen een nieuwe lak krijgen
Het is nu mogelijk om de carrosserieën van de Mazda LM55 Vision Gran Turismo en de Chevrolet 2X Vision Gran Turismo een nieuwe lak te geven.

Andere verbeteringen en aanpassingen
- De force feedback van de stuurcontrollers is verminderd voor de Red Bull X Series Fan Car. 
- Je kunt nu de seizoensevents bekijken via de Community-features op gran-turismo.com.

Login om te antwoorden


Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #110411 9 jaren 2 maanden geleden
Tjah enige waarde voor mij is ook Midfield Raceway in deze update. Zoals Bodhie al aangeeft moeten we hier maar eens een endurance race op gaan rijden dan!
Bodhie's Profielfoto
Bodhie antwoordt op het onderwerp: #110410 9 jaren 2 maanden geleden
Zie niet in waarom dit zo geweldig zou moeten zijn?!

2 jaar na dat het spel uitgebracht is, komen ze eindelijk met een update die eigenlijk al vanaf het begin in het spel had moeten zitten.
Enige pluspuntje wat ik aan de update zie is het nieuwe circuit in GT6. Vond deze altijd erg leuk in GT4, helaas in GT5 gemist, maar nu is die dus terug.

Ik ben het ook wel met de reactie van Rene eens. Verschillende kleine groepjes krijg je inderdaad, door de vele goede sims die er op het moment zijn, en GT6 dat nog al tegenvalt (zacht uitgedrukt).

Offtopic.
Wat misschien wel een idee zou kunnen zijn, is misschien 1x per maand een endurance race in het weekend houden. En dan wel een endurance die ook in het echt gereden word. Zo hadden we laatst de 24 ronden van Bathurst, in het zelfde weekend dat de echte race was. Als dit goed georganiseerd word (wat de afgelopen keren ook door Frank goed gedaan was), dat we weer een lekker volle lounge krijgen, en weer een leuke race kunnen rijden (Bathurst was voor mij dan iets minder, maar de race op Spa was wel erg leuk en spannend).
NoMercy89's Profielfoto
NoMercy89 antwoordt op het onderwerp: #110409 9 jaren 2 maanden geleden
Ja inderdaad.
Ik denk dat de reacties bevestigen wat we eigenlijk allang wisten.
gt6 heeft het verpest.
Het was te slecht in het begin.
Het duurde veel te lang voor er serieuze updates kwamen.
En nog steeds hebben ze hun zaakjes niet op orde.
Helaas gaan mensen dan andere game's zoeken en omdat er momenteel veel goeie sims zijn verdeelt het en zie je overal kleine groepjes terug,.
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #110407 9 jaren 2 maanden geleden
Wow, vette update zeg!!

Veel reacties ook, hahaha.... :dry: