giznav heeft een 'Dank je wel' geplaatst GTHQ_Fantasmagor in topic Long time no see... 3 years ago

giznav geantwoord op het onderwerp '4 corkels op het scherm tijdens rijden in GT5' in het forum. 3 years ago

deze geven de banden slijtage aan,gaan niet weg,succes

Lees meer...

giznav geantwoord op het onderwerp 'Gran Turismo Sport Gespot' in het forum. 5 years ago

Gran Turismo Sport | Passion: Episode 4 | PS4[video]


Lees meer...

giznav geantwoord op het onderwerp 'FIA Gran Turismo Championship 2018 van start in GT Sport' in het forum. 6 years ago

[video][/video]


Lees meer...

giznav heeft een 'Dank je wel' geplaatst Rikson66 in topic Gran Turismo worldtour 2018 6 years ago

giznav heeft een 'Dank je wel' geplaatst stonelejo in topic GT Sport ontvangt weer nieuwe auto's in aankomende update 6 years ago

Djie heeft een 'Dank je wel' geplaatst giznav in topic Filmpje 6 years ago

giznav geantwoord op het onderwerp 'Gran Turismo Sport Gespot' in het forum. 6 years ago

We’re adding something very special to Gran Turismo Sport on the 9th of April. Watch this space! #Audi #VisionGT #etron #LeagueofPerformance #GTSport[url=Audi Sport]https://www.facebook.com/AudiSport/photos/pb.114682131949771.-2207520000.1520613495./1633837243367578/?type=3&theater[/url]


Lees meer...

giznav geantwoord op het onderwerp 'Gran Turismo Sport Gespot' in het forum. 6 years ago

"GR Supra Racing Concept" Born from 3 ElementsThe Racing Concept inspired by legendary sport is born from 3 Elements – PASSION, SPIRIT and DESIRE.
See and feel what "GR Supra Racing Concept" is all about.[video]


Lees meer...

giznav geantwoord op het onderwerp 'Gran Turismo Sport Gespot' in het forum. 6 years ago

Wereldpremière van de Toyota GR Supra Racing Concept, binnenkort beschikbaar in Gran Turismo SportOp 6 maart heeft Toyota tijdens de Autosalon van Genève in Zwitserland de GR Supra Racing Concept aangekondigd. Dit studiemodel zal in april worden toegevoegd aan Gran Turismo Sport via een update. Alleen Gran Turismo-spelers kunnen zijn prestaties van dichtbij meemaken.

De GR Supra Racing Concept is een studiemodel op basis van de Toyota Supra, een sportauto die tot 2002 in productie is geweest en nu, na zestien jaar, terugkeert als raceauto. Hij is ontwikkeld door Toyota Gazoo Racing, een afdeling van Toyota die zich bezighoudt met de autosportactiviteiten en de GR-serie.

De auto heeft traditionele lijnen,met een lange neus en een korte achterkant. De motor van deze tweedeurs coupé is voorin geplaatst en drijft de achterwielen aan. Voor de compacte carrosserie is gebruikgemaakt van sterk, lichtgewicht koolstofcomposietmateriaal dat we uit de racerij kennen. De grote, bolle spatborden en de indrukwekkende achtervleugel en -diffuser zijn ontwikkeld met het oog op superieure aerodynamica en rijprestaties.

Voor de ophanging, velgen, banden en remmen is puur racemateriaal gebruikt. In het interieur vinden we een dashboard met een achteruitzichtmonitor, racekuipen en een stuur met schakelflippers. Ook de stuurkolom, pedalen en rolkooi voldoen aan de racespecificaties.

Een kwart eeuw lang stond de Supra onder de fans liefkozend bekend als dé sportieve Toyota en ook in de autosport heeft hij zijn sporen achtergelaten met successen, onder andere in de All-Japan GT-serie en de IMSA Sports Car-serie in de Verenigde Staten en op Le Mans. Binnenkort kun je zelf het circuit op om kennis te maken met zijn prestaties, via de aprilupdate van Gran Turismo Sport!

Lees meer...

giznav geantwoord op het onderwerp 'Filmpje' in het forum. 6 years ago

Sights and Sounds: 2018 Rolex 24 At DaytonaCheck out the sights and sounds from the IMSA WeatherTech SportsCar Championship at the 2018 Rolex 24 At Daytona from Daytona International Speedway.[video]


Lees meer...

giznav geantwoord op het onderwerp 'Project CARS 2' in het forum. 6 years ago

Project Cars 2Testing Out The New Porsche Legends Pack
One handed gamer.
Pro Sim-Racer for eSPORTS+CARS sim racing team.
I try to upload as often as I possibly can.[video]


Lees meer...

giznav geantwoord op het onderwerp 'Project CARS 2' in het forum. 6 years ago

Project CARS 2 - Porsche Legends Pack TrailerRace nine legends from the storied history of Porsche on the legendary FIA-certified Porsche On-Road Circuit in Leipzig―a first in racing simulation games―and experience for yourself why “there is no substitute”. Seventy years of heritage, seven Porsche race cars, two full-blooded street heroes. Unleash Porsche’s DNA and own the heritage, performance and technology today with the “Porsche Legends Pack” for Project CARS 2. Available now on PS4, XB1, and PC.


[video]


Lees meer...

giznav heeft een 'Dank je wel' geplaatst Corelho in topic Even voorstellen 6 years ago