Jilt heeft een 'Dank je wel' geplaatst CerebralVortex in topic Virtual Reality 11 months ago

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'Virtual Reality' in het forum. 11 months ago

Aaah, GTHQ heeft VR ontdekt zo te zien :)

Ik heb een oculus rift sinds vorige zomer en heb niet meer zonder gereden sinds. VR is echt een must geworden voor racing games. Zou erg graag Automobilista uitproberen maar mits er geen VR ondersteuning is doe ik het niet.

Ik heb ook lang getwijfeld omwille van de beeldkwaliteit maar de beleving maakt zoveel goed. Alles rondom je is levensechte grootte. Afstanden inschatten is zoveel makkelijker. Het voelt gewoon heel natuurlijk.

Leuk dat jullie ook overstappen !

Lees meer...

CerebralVortex heeft een 'Dank je wel' geplaatst Jilt in topic RacingHub 12 months ago

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'GTHQ 2u race bij RacingHub' in het forum. 12 months ago

Leuk ! Maar in Utrecht geraken op een werkdag wordt lastig .. tenzij ik verlof neem.

Lees meer...

CerebralVortex heeft een 'Dank je wel' geplaatst Djie in topic Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! 1 year ago

CerebralVortex heeft een 'Dank je wel' geplaatst Jilt in topic AC - Bonus Pack 3, 20 december 1 year ago

Jilt heeft een 'Dank je wel' geplaatst CerebralVortex in topic AC - Bonus Pack 3, 20 december 1 year ago

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'AC - Bonus Pack 3, 20 december' in het forum. 1 year ago

Laguna Seca is door Kunos niet bevestigd .. hoop wel dat hij erbij is maar zou wel eens 2018 kunnen worden.

Lees meer...

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'V8 SuperCars' in het forum. 1 year ago

Ow, deze V8 heb ik gemist. Bedankt Toon !

Lees meer...

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'Project Cars 2 Demo' in het forum. 1 year ago

Heb de demo ook even geprobeerd. Wel met de Oculus Rift en het haperde echt wel redelijk fel. Geen moeite gedaan om grafische instellingen te wijzigen. Ik vond het ook maar bagger eigenlijk. Het circuit vond ik het meest positieve maar ben nadien even met AC op de Red Bull ring gaan rijden en was zoveel beter. AI was ook veel te makkelijk, je moest ze meer ontwijken bij het inhalen dan ermee te gaan racen.

Regen was wel leuk en sfeervol maar als je door de puddles reed leek het meer alsof je je in een diepe plas vast reed dan dat je aqua planning had.

Na zoveel jaar AC te spelen nu heb ik ook wel zin in een nieuwe sim maar er is er nog geen waar ik voor zou gaan. Automobilista lijkt me leuk maar heeft geen VR ondersteuning en dat is toch wel een vereiste geworden.

Lees meer...

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'AC - Community Racing' in het forum. 2 years ago

Ik voel met je mee Jona !

Je krijgt inderdaad erg weinig de gelegenheid om op Le Mans te rijden online en daarom heb ik toch nog besloten om op het laatste nipperke mee te doen. Ik was letterlijk om 20u14 thuis, niet gegeten, gewoon pc aangezwierd, kwali was net gedaan en race start was binnen de minuut. Volgetankt en gaan ! Wagens voor mij kwamen erg traag van de lijn af en zag een gat en wou er dan toch voor gaan. Maar ik denk dat de wagen links ineens opzij ging waardoor het tot een botsing kwam, aero voorin donker rood, gebroken venster, ook niet geweldig om te starten en nog geen 200 meter ver .. Eerste ronde zag ik er in elke bocht af vliegen, niet normaal.. Na een paar ronden toch besloten binnen te komen. D-pad werkte niet voor pit instellingen te doen, dan maar via keyboard wat lastig was. Volledig laten herstellen maar vergeten wat extra te tanken, softs erop .. 12 ronden ver nog eens binnen gekomen voor brandstof en nieuwe softs. Hoopte tot op het eind te komen maar moeten coasten om tot lap 23 te geraken (30+ seconden), dan nog een 3de pit stop voor brandstof voor het laatste rondje.

Al bij al heb ik toch doorgereden maar had er al meteen geen zin meer in na dat eerste rondje. Met aero in het rood had ik ook totaal geen downforce in de posche curves. Toch nog een 5de finish, maar ik denk dat enkel Alfa nog aan het rijden was achter me, Peter had opgegeven.

Ik vond het ook enorm rommelig aanvoelen en dat is spijtig.. Ik heb wel eens zin om hem op rFactor 2 te proberen als je zin hebt Jona :) Maar ja, we moeten dan ook wel aan een deftig deelnemers veld geraken.

Proficiat Toon !

Lees meer...

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'AC - Community Racing' in het forum. 2 years ago

Ik ben er niet bij. Heel spijtig.. Weekje op reis geweest en enkel gisterenavond wat rondjes kunnen rijden. Succes mannen, gaat zweten worden inderdaad !

Lees meer...

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'AC - Community Racing' in het forum. 2 years ago

Ah, jij was het dan Jona, dacht dat het Hein was. Mijn pTracker deed het ook niet. Mja, had redelijke schade van bij de start bij race 1 en kon alleen maar verdedigen.

Koop, vrij zeker dat ik achter je aan zat bij race 2 :)

Lees meer...

CerebralVortex geantwoord op het onderwerp 'AC - Community Racing' in het forum. 2 years ago

Race 1 was echt bagger voor mij. Net voor T2 in te gaan stuur ik weg van een incident waardoor ik te scherp T2 in moet en daar blijkbaar ook een aantal auto's op elkaar waren gereden en stil leken te staan. Rij zo knal achter op Hein. Nadien leuk en heel clean gevecht met Johnny gehad. Op bepaald moment zat Bob me weer op de hielen, ik ging even naast de baan en probeerde hem erop te houden maar we kwamen in contact en even later ook weer, wsl door vorig contact, heb de replay niet, geen idee wie in fout was. Weer wat later zat de onzichtbare Illoe achter mij en ik stuurde in terwijl hij blijkbaar al voor een deel langs me stond. Spin, armco in en denk ik 3 plaatsen kwijt ofzo. Sorry Illoe.

Race 2 ging veel vlotter. Goede start. Toon was weg in P1 maar kwam er niet makkelijk langs. Koop haalde me in op het lange rechte stuk en nadien Toon ook. Toon heb ik er ook nog ingehaald en Thomas nog net kunnen afhouden voor P2 finish.

Nu, moet zeggen dat ik wat had zitten klooien met apps en ik had geen helicorsa. Heb met de rode pijlen die standaard in het spel zitten gereden en ik ben het niet gewoon. De auto achter zit blijkbaar al hoger dan wat ik dacht dat de pijl aan gaf. Dit is in ieder geval bij Illoe het geval geweest. Dacht niet dat hij ter hoogte van mijn portier zat en ik dus recht had op de bocht..

Op paar incidenten na in de eerste race was het wel leuk in ieder geval.

Lees meer...

CerebralVortex heeft een 'Dank je wel' geplaatst Jona777 in topic Assetto Corsa Video's 2 years ago