F1 2017 Review

Afgelopen vrijdag (25-08-2017) was de release van F1 2017, de nieuwste versie Formule 1 race sim van Codemasters. Ons is van de week een PC versie hiervan ter beschikking gesteld om te reviewen. Hier hebben we een video van gemaakt, live opgenomen, om de eerste indrukken van F1 2017 met jullie te delen. Deze review had wat voeten in aarde om hem online te krijgen, vanwege copyright claims, maar dat lijkt nu opgelost (3 dagen verder).

Als conclusie zouden we kunnen zeggen dat F1 2017 ons positief heeft verrast. De F1 simfan zal dit een gave game vinden. De FFB is prima, de handling van de auto’s is divers genoeg en op de moeilijkste stand best pittig. Voor ons de eerste keer dat we met F1 van Codemasters te maken kregen en er zijn ook zeker wat nadelen te noemen. Check de video onder de lees verder knop en trek zelf je conclusie of de game jou ding is en laat het hier op het forum weten!

 

 

Login om te antwoorden


giznav's Profielfoto
giznav antwoordt op het onderwerp: #118291 9 maanden 2 weken geleden
F1 Esports 2017 Grand Final | Highlights


Highlights from the incredible finale to the first ever F1 Esports series in Abu Dhabi...


Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #118089 1 jaar 3 weken geleden
Een vergelijk gemaakt tussen F1 2017 en AC:

Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #118088 1 jaar 3 weken geleden
Eens hoor! Het is zeker een leuk tussendoortje.

Had een paar dagen zitten rotzooien met F1 en stapte daarna terug naar AC met de Formula Hybrid (payed for mod). Even anders en iedere bocht er naast :laugh:

Deze leuke game, en prima snackable content voor tussendoor.
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #118087 1 jaar 3 weken geleden
Thanks Jilt voor de uitgebreide video weer! Voor mij is deze game echt voor de F1 fans en wat minder voor de simracers.

De career is wel lekker uitgebreid, er komt meer kijken dan alleen maar rondjes rijden. Zo zit er een zeer uitgebreide techtree in de game en zit er aardig wat variatie in wat basis afstellingen van de auto die je moet management op slijtage. De huidige F1 auto's rijden niet voor niets vele seconden langzamer in de race dan tijdens een kwali :)


Voor simracers kan dit wel een leuk tussendoortje zijn. Sowieso als je van F1 houdt maar zeker als je je een beetje wilt gaan focussen op het competitieve element. Er komen namelijk steeds meer competities in deze game, met name omdat deze lekker toegankelijk is voor ieder qua physics. Zo is er de eBattle van Ziggo en hebben we natuurlijk de recent aangekondigden samenwerking met de F1.

Een mooie extra zijn toch wel de classic F1 auto's, ze zijn prachtig weergegeven en in de game gebracht. Verder zijn de nachtraces en regenraces prima gedaan.
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #118086 1 jaar 3 weken geleden
En hier nog wat Gameplay: