enquete nb

Wil jij Mathijs, stagiair bij Sony PlayStation, helpen met het afronden van zijn afstudeeropdracht?

Mathijs heeft om zijn afstudeeropdracht tot een goed einde te brengen een enquête opgesteld aangaande Gran Turismo Sport, en deze ziet hij natuurlijk heel graag ingevuld worden. En daar heeft hij jou voor nodig, want ook jouw mening telt! Hoe kom je bij de enquête? Heel simpel, klik op de onderstaande link en je kunt meteen aan de slag!

Ga hier naar de Gran Turismo Sport enquête.

De enquête duurt 5 minuten om in te vullen en Mathijs is je erg dankbaar voor het invullen van zijn enquête! Tevens maak je met het invullen van de enquête kans op leuke goodies!!

Log in to comment


PVO's Profielfoto
PVO antwoordt op het onderwerp: #117917 11 maanden 1 week geleden
Hey Mathijs, leuk dat je hier onderzoek naar doet. Succes met je enquête. Heb hem voor je ingevuld en hopelijk krijg je uit dit onderzoek mooie data. Zou in je enquête nog wel iets toevoegen de Gran Turismo Sport Beta….. een aantal van ons kunnen dit al spelen. Dit kan een groot effect hebben op je resultaten. Maar voor succes met je afstudeerproject, want ik weet als geen ander hoe het is om een afstudeerproject te doen over Gran Turismo, ook al is dat nu al een tijdje geleden.