Gran Turismo Sport

Het lijkt inmiddels een traditie bij Polyphony Digital en Sony. Gran Turismo Sport, welke gepland stond op 16 november 2016, is uitgesteld. Wanneer kunnen we dan met GTS aan de gang? Ergens in 2017 is de prognose. Uiteraard laat Kazunori ons weten dat ze meer tijd willen hebben om de game te perfectioneren. De game kost extra ontwikkelingstijd door de nieuwste technologieën, zoals physics-based rendering en geluidssimulatie en de nieuwe fotomodus Scapes. We houden jullie op de hoogte van eventuele nieuwe release data.

Log in to comment


HF_BobdeBauer's Profielfoto
HF_BobdeBauer antwoordt op het onderwerp: #116285 1 jaar 9 maanden geleden
Misschien mikken ze op een release op de PS5.... :P
Illoeminati's Profielfoto
Illoeminati antwoordt op het onderwerp: #116274 1 jaar 9 maanden geleden
Ik vrees dat dit spel al 2/3 jaar outdated is voordat het nog maar uitkomt... en ze hebben nu al een serieuze achterstand. Als de gfx en physics niet bonkers zijn als het uiteindelijk uitkomt, denk ik dat dit spel bij velen snel verticaal gesorteerd wordt
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #116273 1 jaar 9 maanden geleden
Er is gelukkig genoeg te racen in de tussentijd :) Denk dat dit ook nog wel eventjes gaat duren ja, als ze ergens in 2017 gaan roepen zal het eerder weer november/december worden. Dat is een echt een serieuze vertraging. Ben ook heel benieuwd hoe de beslissing achter de schermen gemaakt wordt om tot een release datum te komen, zal wel veel politiek enzo bij komen kijken.Deze is ook wel leuk :)
Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #116271 1 jaar 9 maanden geleden
Dit betekent een serieuze vertraging!

Wordt 2017 nog wel gehaald?
Zou het feit dat een serieuze sim op de console uit is er iets mee te maken hebben?

Of is dit de altijd streven naar perfectie modus?

GT heeft een grote achterban en zal dit altijd blijven houden. Wie wegloopt, wordt weer aangevuld met nieuwe aanwas. Komt wel goed schatje....

Voor de rest, we race on! Hetzij via PC, andere games op console en dergelijke.
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #116264 1 jaar 9 maanden geleden
En hier nog het antwoord op de vraag voor degene die een digitale pre order hebben geplaatst... Pre orders worden gecancelled en iedereen krijgt zijn geld terug!

"Thank you for pre-ordering Gran Turismo Sport from PlayStation®Store.

On 30th August 2016 we regrettably announced that the release of Gran Turismo Sport has been delayed until 2017. We do not have a new release date at this time. We have, therefore, decided to cancel your pre-order and refund your pre-order payment. This refund may take up to 7-10 days to be processed. Please keep a record of this message for future reference.

We’ll refund the full purchase price to the payment method used to top up your wallet for the transaction unless:

- you had any funds in your wallet already, in which case that part of the purchase price will be credited to your wallet; or

- you used PaySafe, a voucher code or mobile phone billing to top up your wallet, in which case the full purchase price will be credited to your wallet.

Once we have a new release date for Gran Turismo Sport we will offer a revised pre-order for it on the PlayStation®Store at the earliest opportunity.

Thank you for your custom and please accept our apologies for any inconvenience caused."

Jilt's Profielfoto
Jilt antwoordt op het onderwerp: #116241 1 jaar 9 maanden geleden

Djie schreef : Echt ongelofelijk! Precies wat GT niet nodig heeft, je zou toch denken dat men leert van de fouten uit het verleden.....

Geen goede zaak voor het vertrouwen in de Gran Turismo franchise! Ze kunnen dit maar op 1 manier goed maken en dat is door de verwachtingen van iedereen te overtreffen... en dat zal een zo goed als onmogelijk taak worden om dat de verwachtingen altijd torenhoog zijn voor een release van GT!


Zeker bij een release op een "nieuw" platform.

GT is voor de massa. Het onderscheid zat hem vaak in het feit dat je laagdrempelig goed en competitief kon racen met goede ondersteuning van stuur en controller. Kijk maar naar de races die wij hiervan hebben ondersteund in het verleden.

Deze competitie heb je momenteel ook met AC, PCars en dergelijke.
Ik ben heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen!
Djie's Profielfoto
Djie antwoordt op het onderwerp: #116239 1 jaar 9 maanden geleden
Echt ongelofelijk! Precies wat GT niet nodig heeft, je zou toch denken dat men leert van de fouten uit het verleden.....

Geen goede zaak voor het vertrouwen in de Gran Turismo franchise! Ze kunnen dit maar op 1 manier goed maken en dat is door de verwachtingen van iedereen te overtreffen... en dat zal een zo goed als onmogelijk taak worden om dat de verwachtingen altijd torenhoog zijn voor een release van GT!