basvanvlimmerenarjanveltens

Tijdens de Gamma Racings Days (meer dan 100.000 bezoekers dit weekend!) zijn de laatste twee tickets voor de GT Academy finale 2015 in Abu Dhabi vergeven. Wij feliciteren Bas van Vlimmeren (Bas#52) en Arjan Veltens (Sp33d1devil1) met het winnen van deze unieke kans om een professionele coureur te gaan worden. Beide heren zullen w-g-e en grc-moto-17 gaan vergezellen om de strijd aan te gaan in Abu Dhabi in Oktober. Wil je weten hoe Bas en Arjan dit voor elkaar hebben gekregen? Klik op lees meer!

GT Academy 2015 Live eventBas en Arjan hebben tijdens Gamma Racings Days de GT Academy Dome bezocht waren velen probeerden op zowel de zaterdag en de zondag een tijd bij de beste 10 neer te zetten. Met een combinatie van de Nissan GTR Black Edition op Silverstone International lag er een mooie uitdaging voor de bezoekers waarbij de snelste 10 rijders zich konden kwalificeren voor de finale in de middag.

Op beide dagen waren zeer fanatieke spelers actief en werd het bord met de ronden tijden nauwlettend in de gaten gehouden. Om 15:30 stopte de kwalificatie en verzamelden de beste 10 rijders voor een drietal testen.

  • IMG 6240Gran Turismo 6 hotlap: 5 ronden zoals hierboven beschreven
  • Media challenge: Tim Coronel, Nissan en Playstation hadden scherpe vragen voorbereid
  • Fysieke challenge: Bodyscan en Batak challenge

GT Academy 2015 Live eventPer onderdeel werden er punten gescoord waarna de beste 2 deelnemers head to head in Gran Turismo gaan rijden om uit wie de ticket zou krijgen. Zowel op zaterdag en op zondag was er 1 ticket te verdienen. De prijs is groot en dus was de spanning bij de deelnemers aanwezig. Driftig werd er bij elkaar gekeken hoe snel de rondes werden gereden en welke score er werd neergezet in de Batak challenge.

GT Academy 2015 Live eventIMG 6247Op zaterdag kwalificeerde Bas van Vlimmeren en Sander van Os zich voor de head to head en op zondag Arjan Veltens en Chris Thomassen.

Op het podium stonden twee pods klaar waarin over 4 ronden in dezelfde combinatie de totale tijd van belang is. Dus geen fouten maken maar toch hard rijden was de uitdaging. De focus was bij alle finalisten goed te zien, de focus en wil om te winnen was aanwezig. Zowel Bas als Arjan wisten hun focus het beste te houden en de snelste tijden op de klokken te krijgen en vliegen in oktober naar Abu Dhabi! We weten zeker dat ze een ontzettend bijzondere week gaan meemaken en dat natuurlijk de GT Academy 2015 titel binnengehaald kan worden.

We verzamelen nog even alle foto’s en zullen deze binnenkort posten!

Login om te antwoorden


lampiew's Profielfoto
lampiew antwoordt op het onderwerp: #112541 8 jaren 7 maanden geleden
Gefeliciteerd, Bas en Arjan (Speed). In de online races was Speed altijd rap, dus hopelijk gooi je hoge ogen daar.
Ik wens jullie veel plezier daar. Vooral genieten!
xchristox's Profielfoto
xchristox antwoordt op het onderwerp: #112522 8 jaren 7 maanden geleden
De andere finalist was ook een lid (ik dus) alhoewel ik al enkele jaren niet meer actief ben haha.

Arjan, gefeliciteerd. Volgend jaar ga ik voor de winst.