IMG 3878

Op vrijdag was de GT Academy Facebook finale van start gegaan, een buitenkansje voor Nederlandse deelnemers om zich direct te plaatsen voor de Nationale Finale een dag later. De Facebookers kregen een aantal Gran Turismo challenges voor hun kiezen waarvan de beste 4 doorgang naar de volgende dag. In 2 GT rondes met een mooie mix tussen auto’s en circuits zouden de eerste 3 zich plaatsen en voor  zou er daarna een knockout ronde plaatsvinden voor plaats 4. Klik op lees meer!

De eerste ronde ging over 10 rondes op Laguna Seca Raceway met de Nissan Z GT500 Base Model '06 op Race Zachte banden alleen de snelste ronde telde dus kon er flink worden gevoeld aan de auto en het circuit. Ronde 2 over 3 rondes over Brands Hatch (oude layout) met de Nissan GTR, alle rondes telde mee dus constant rijden was van belang. Kevin van Gompel, Joris Geertma en Niels Venema pakte de eerste 3 plaatsen en waren verzekerd van een plekje bij de Nationale Finalisten. Amir, Danny en Maurice gingen nog strijden om de laatste finale plaats. Nils lag er helaas uit.

Amir, Danny en Joris lagen dicht bij elkaar op het circuit van Spa met GT3 auto. Amir drukte zijn auto net 0.2 seconde eerder over de finish dan Danny en eiste daarmee de laatste plek voor de Nationale finale. 

IMG 3872IMG 3874IMG 3875IMG 3876IMG 3877IMG 3878IMG 3879

 

Login om te antwoorden


MADneZzz's Profielfoto
MADneZzz antwoordt op het onderwerp: #106922 9 jaren 8 maanden geleden
D2nny, bedankt voor compliment! Heb flink me best gedaan op de 2e dag.
Nog steeds spierpijn :) , maar wel met goed gevoel.
D2nny's Profielfoto
D2nny antwoordt op het onderwerp: #106917 9 jaren 8 maanden geleden
Was een topdag, dat ik überhaupt de 3e ronde haalde, tegen Amir en Maurice was ver boven mijn eigen verwachting.
Super om mee gemaakt te hebben!
Amir was in de 3e race de terechte winnaar, hoewel ik graag nog een dag was gebleven. Hopelijk volgend jaar opnieuw!
Ook leuk, om aan het eind van de dag nog even met Frank, Stefan, Mark en Tim (Coronel) nog even door de paddock(s) te hebben gewandeld en daarbij nog bij Wolfgang in de garage te hebben gekeken bij de qualificatie, was erg mooi.