GT Sport Preview

11 maanden 3 weken geleden #118013 door Djie
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Geluid

In de aankomende...

 

Afgelopen periode zijn er verschillende journalisten vanuit de hele wereld ingevlogen naar Polyphony Digital en hebben daar indruk kunnen krijgen van de laatste fase van GT Sport waarin de game gladgestreken wordt voor release op 18 oktober. Hierdoor weten we weer een klein stukje meer over GT Sport en heeft IGN dit bijzonder mooi in beeld gebracht in bovenstaande korte docu. Klik voor meer informatie op lees verder waaronder het nieuwe trainings circuit Kyoto Dirving Park.


Geluid

In de aankomende GT Sport heeft Kazonori Yamauchi meer aandacht besteeds het geluiddesign sinds GT3. Dit was altijd een van de meest bekritiseerde aspecten van de laatste iteraties van Gran Turismo. Het verschil is in onderstaande video te horen.

Menu

Uiteraard hebben de journalisten de laatste beta versie mogen proberen. Bekende Gran Turismo elementen als Driving School en mission komen terug in de single player. Daarnaast is ook de Circuit Experience aanwezig waarin kan je kennis maken met de verschillende circuits. Elk circuit wordt verdeeld over een aantal sectoren waarin je de juite racelijnen leert kennen gedurende de uitdagingen. Nieuw zijn de racing etiquette challenges die bijdragen aan het "clean" rijden score waarop in GT Sport punten te verdienen en te verliezen, de Sportsmanship Rating.

Scapes

De photomode is een uitgebreide modus in de game waarin je de meest prachtige foto's kan maken van de verschillende auto's. Dit is al een feature in vele Gran Turismo's geweest en ook nu weer beschikbaar in GT Sport onder "Scapes" waarin je weer veel meer opties tot je beschikking hebt om dat ene perfecte plaatje te kunnen schieten. Er zullen standaard al meer dan 1000 Scapes beschikbaar zijn waarin je de auto's kan plaatsen.

 

Livery Editor

In de Livery editor kan je niet alleen je auto aanpassen maar ook je eigen helm en racepak, wat natuurlijk jou als coureur uniek maakt.

Bij het aanpassen van de auto wordt er een onderscheid gemaakt tussen het aanbrengen van een lakje en het plaatsen van decals. Bij het plaatsen van decals kun je op verschillende elementen van de auto in lagen werken met de aangeboden en persoonlijke decals. Verschillende bestaande en fanatsie merken en logo's kunnen worden geselecteerd, evenals verschillende lettertype en vormen. Bij het plaatsen kan de positie, schaal en hoek worden aangepast, mogelijk gaat het nog verder aangezien in het menu de "Decal Texture Settings" is aangegeven waar mogelijk andere settings als kleur kunnen worden verander.

Preview

 

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer