keijzm73 geantwoord op het onderwerp 'Woensdag fun racedag' in het forum. 6 years ago

Damn... Van 19:15 tot 21:30 uur bezig geweest om de firmware van de T300RS te upgraden :/ Uiteindelijk gelukt, maar gisteren dus de race gemist. Ergens wist ik wel dat zoiets zou gaan gebeuren.. Maar man wat een vet stuur!! Hopelijk blijft dat ook zo. Want was toch ook wel een gok met alle wisselende reviews.

Lees meer...

giznav heeft een 'Dank je wel' geplaatst keijzm73 in topic Woensdag fun racedag 6 years ago

keijzm73 geantwoord op het onderwerp 'Woensdag fun racedag' in het forum. 6 years ago

Misschien.. Heel misschien kom ik ook wel even langs vanavond. Kan ik mooi zorgen voor een ontwijk-obstakel op de baan :P

Hoi trouwens.. Ooit was ik een redelijk trouw GTHQ lid. Met name in de tijd nadat de PS4/GT5 set uit is gekomen (deze set gisteren verkocht)... Toen GT5 uitkwam erg fanatiek geraced en actief hier op het forum. GT6 ook gehad, maar was toen wat minder fanatiek. Druk ook met andere dingen. Heel eerlijk; nooit een hele goede racer geweest. Solo met de wekelijkse online tijdritten lukte redelijk. Hoop ook dat die weer terugkeren in PS-Sport. Want ik heb veel last van 'race-stress' bij online evenementen tegen anderen. Te bang om teveel in de weg te rijden ;)

Vanmiddag ga ik mijn nieuwe stuur ophalen. De (Thrustmaster T300RS GT) :)) Erg veel zin in. Maar ik neem ook WRC7 mee. Ook erg benieuwd naar. Ziet er super strak uit. En ik heb nu eenmaal een zwak voor Rally. Ook wel getwijfeld tussen DiRT4 en Project CARS2. PC2 komt er sowieso nog wel maar eerst WRC7. Dan heb ik GT-sport voorlopig voor op het asfalt en WRC7 voor off-road.

Afgelopen weken alweer wat gelezen op het forum hier. Erg rustig nu vergeleken met een paar jaar geleden. Maar gelukkig leeft het nog. De paar keren dat ik online was met racen (GT5), was het wel gezellig. Ik ben nog enkel in bezit van de bijgeleverde PS4 headset. Nog geen idee hoe/of dat gaat werken in combinatie met een stuur als controller. Maar kan zijn dat het stil blijft van mijn zijde :P

Bij deze dus gelijk even een herintroductie van mezelf en dus misschien tot vanavond.

Lees meer...